Çözüldü Hogwarts Legacy açıldıktan sonra siyah ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Dt_Mby

Hectopat
RAM
16gb 3000mhz
Ekran kartı
saphire rx570 itx 4gb
Anakart
asrock a320
İşlemci
amd r5 1600
Arkadaşlar Hogwarts Legacy Steam sürümünde oyunu oynuyordum birkaç gündür. Dün AMD ekran kartı güncellemesi geldi sonrasında açmadım. Oyunu bu sabah denedim. Oyun açıldıktan sonra gelen ışık-epilepsi uyarısından sonra siyah ekranda kalıyor ve arka plan sesi gelmeye devam ediyor. Kontrol ettiğimde ekran kartına bir güncelleme daha gelmıstı onu da yükledim ama aynı problem devam edıyor. Daha öncesinde sıkıntısız çalışıyordu. Şu an ekran kartı driver sürümü 23.2.2

Son düzenleme:
Çözüm
Oyunun dosya bütünlüğünü kontrol ettim sürücüyü silip yükledim çözülmedi en son oyunu silip tekrar yükledim hiç umudum yoktu ama çözüldü. Problemi yaşayan arkadaş varsa faydalanabilir.
Oyunun dosya bütünlüğünü kontrol ettim sürücüyü silip yükledim çözülmedi en son oyunu silip tekrar yükledim hiç umudum yoktu ama çözüldü. Problemi yaşayan arkadaş varsa faydalanabilir.

Çözüm
İlerleme clouda kaydediliyor değil mi aynı sorun bende de var ona göre silip yükleyeceğim

Sildim yükledim birşey değişmedi aynı sorun devam ediyor üstelik format dahi attım aynı sorun devam etmeye hala devam ediyor :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı