Ben de bugün bu soruyu soracaktım. 700 lira biraz fazla olsa da vereceğim gibi duruyor. Benim ekran kartım 1650 olmasına rağmen 30 fps'te oyun oynamaya alışık biri olduğum için bu beni etkilemeyecektir. Droplara da genel olarak alışığım. Harry Potter evrenini çok sevdiğim ve Hogsmeade'i vs keşfetmek istediğim için almak istemiştim. Ve sonuç olarak ben de almaya karar verdim. @elden lord hocamın düşünceleri de beni almaya itti.
Aslında offline bir hesap alıp denemeye çalışmıştım ama hesaplar sıkıntılı olduğu için oyuna bile giremedim. Denuvo olduğu için ilk girişte online olmanı istiyor ama aldığım hesaplarda bu yapılamıyordu. En kötü satın alıp 2 saat geçmeden oynanamayacak durumdaysa iade edeceğim. Ama oyuna ulaşamamak da beni oyunu almaya iten en büyük etkendi.
Aslında offline bir hesap alıp denemeye çalışmıştım ama hesaplar sıkıntılı olduğu için oyuna bile giremedim. Denuvo olduğu için ilk girişte online olmanı istiyor ama aldığım hesaplarda bu yapılamıyordu. En kötü satın alıp 2 saat geçmeden oynanamayacak durumdaysa iade edeceğim. Ama oyuna ulaşamamak da beni oyunu almaya iten en büyük etkendi.
Son düzenleme: