Hogwarts Legacy alınır mı?

Oyunlar indirime girmişken soru soracaktım: Steam'de şu an indirim var ya, CS2 Seçkin yerine Hogwarts Legacy alınır mı, değer mi?

Arasında kaldjm 16 dolar seçkine versem karşılgıını alırmıyım diyede
5600 saatimi CS'ye vermiş biri olarak söylüyorum. Şu an Cheater-Strike bataklığına düşmeyin. 2-3 ay sonra ne olur bilemem ama şu an CS oynamayın. Haftalık droplardan kazanacağınız 2-3 USD akıl sağlığınızdan daha değerli değil.

5600 saatimi CS'ye vermiş biri olarak söylüyorum. Şu an cheater-Strike bataklığına düşmeyin. 2-3 ay sonra ne olur bilemem ama şu an CS oynamayın. Haftalık droplardan kazanacağınız 2-3 USD akıl sağlığınızdan daha değerli değil.

Zaten iyi oyuncuyum şansım da var. Çıkarsa 50 dolarlık silah çıkarsa çok rahat kardayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harry Potter dünyasını çok sevdiğim için 450 liraya key olarak alıp pişman olduğum oyun. 8-9 saat oynayabildim. Dünyası vs. muazzam fakat oyunda bir amacınız yok bir hikaye yok. Var ama yok. Hikaye bekliyorsanız çok pişman olursunuz. Açık dünyada uçup kaçıp eğlenmekte bir noktaya kadar sürüyor.

Harry Potter dünyasını çok sevdiğim için 450 liraya key olarak alıp pişman olduğum oyun. 8-9 saat oynayabildim. Dünyası vs. muazzam fakat oyunda bir amacınız yok bir hikaye yok. Var ama yok. Hikaye bekliyorsanız çok pişman olursunuz. Açık dünyada uçup kaçıp eğlenmekte bir noktaya kadar sürüyor.

O zaman seçkin daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı