Steam Hogwarts Legacy başka bir oturumda oynuyorsunuz hatası

c0rle1

Femtopat
Daha fazla  
1691178546651.png

İlk başta bu hatayı alıyorum devam et kısmına bastığım zaman ise 2. görseldeki hatayı alıyorum.
1691178599393.png

Bunun sebebi nedir link ise : Support Page

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir cihazdan aynı Steam hesabına girilmiş ve aktif olarak Hogwarts Legacy oynanıyormuş. 2.hata da şu: Oyunda Denuvo koruması var ve günlük maksimum 5 bilgisayar girebiliyor. Kota aşıldığı takdirde 24 saat beklemek gerekiyor. Belli ki kota aşılmış. Buradan da hesabı satın aldığınızı keşfediyorum.

Başka bir cihazdan aynı Steam hesabına girilmiş ve aktif olarak Hogwarts Legacy oynanıyormuş. 2.hata da şu: Oyunda Denuvo koruması var ve günlük maksimum 5 bilgisayar girebiliyor. Kota aşıldığı takdirde 24 saat beklemek gerekiyor. Belli ki kota aşılmış. Buradan da hesabı satın aldığınızı keşfediyorum.
Aynen hocam haklısınız şimdi 24 saat bekledikten sonra tekrar mı deneyeyim?

Aynen hocam haklısınız şimdi 24 saat bekledikten sonra tekrar mı deneyeyim?
Evet, tekrar deneyin ama aynı hesap kaç kişide var bilmiyoruz ve sizinle birlikte kaç kişinin deneyeceğini de bilmiyoruz. 24 saat sonra da giriş yapamama ihtimaliniz var. İsterseniz durumu satıcıya bildirin.

Evet, tekrar deneyin ama aynı hesap kaç kişide var bilmiyoruz ve sizinle birlikte kaç kişinin deneyeceğini de bilmiyoruz. 24 saat sonra da giriş yapamama ihtimaliniz var. İsterseniz durumu satıcıya bildirin.
Hocam oyunun patlama gibi bir durumu yok değil mi? Ya da benim bilgisayarımda bir sorun vs. Tamamen steam hesabından kaynaklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı