Epic Games Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition 480 TL

Makaleler
10
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition, Epic Games'te indirimle birlikte 480 TL'ye düştü.

Oyun hem Steam hem de Epic Games üzerinde en düşük fiyat ile satışta olduğunu hatırlatayım. Kaçırılmaz bir indirim.

Oyun sayfası: https://store.epicgames.com/en-US/p/hogwarts-legacy--digital-deluxe-edition

1721396996464.png

Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition, Epic Games'te indirimle birlikte 480 TL'ye düştü.

Oyun hem Steam hem de Epic Games üzerinde en düşük fiyat ile satışta olduğunu hatırlatayım. Kaçırılmaz bir indirim.

oyun sayfası: https://store.epicgames.com/en-US/p/hogwarts-legacy--digital-deluxe-edition

Eki Görüntüle 2257684

1080p de 32 GB RAM şartmı 16 GB da drop vs. yeme ihtimali var diyorlardı Denuvo laneti kalkmadı bir de değil mi bu oyundan.

Hocam oyunu Full HD oynayan var mı 16 GB RAM sıkıntı yaşatıyor mu? Ona göre alacağım.
Bende araştırdım oynayan bir çok kişi var sorunsuz halde. İlk çıktığı zaman sorunu vardı oyunun zamanla patchlerle düzeltildi zaten. Bende alacağım oyunu 16 GB RAM ve RTX 3070 ile oynayacağım sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Millet laptoplarda 16 GB RAM'le sorunsuz oynuyormuş.

Bende araştırdım oynayan birçok kişi var sorunsuz halde. İlk çıktığı zaman sorunu vardı oyunun zamanla patchlerle düzeltildi zaten. Bende alacağım oyunu 16 GB RAM ve RTX 3070 ile oynayacağım sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Millet laptoplarda 16 GB RAM'le sorunsuz oynuyormuş.

Tamam bende alayım imzadaki sistem ile oynayacağım.

16 GB RAM yeterli oluyor. Oyun SSD üzerinde olduğu sürece dropsuz oynanıyor. HDD üstünde drop oluyor. Dropsuz 45-60 FPS yüksek ayarlarda oynuyorum, Lossless Scaling ile 70-110 arasında geziyor. Bu fiyata kaçırılmaması gereken bir fırsat, ben de 20TL steam hesabı aldığımdan almıyorum. Kütüphanemde bulunsun oyun koleksiyonu yapıyorum diyenler kaçırmamalı.
Kaçak CD mi aldınız ki para niye verdiniz CD kaldı mı :D

16 GB RAM yeterli oluyor. Oyun SSD üzerinde olduğu sürece dropsuz oynanıyor. HDD üstünde drop oluyor. Dropsuz 45-60 FPS yüksek ayarlarda oynuyorum, Lossless Scaling ile 70-110 arasında geziyor. Bu fiyata kaçırılmaması gereken bir fırsat, ben de 20TL Steam hesabı aldığımdan almıyorum. Kütüphanemde bulunsun oyun koleksiyonu yapıyorum diyenler kaçırmamalı.

Ben alacağım Nays ile cashback de veriyor almak istiyenler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı