NStunner
Femtopat
Daha fazla
- Process Monitor Rapor Linki
- https://drive.google.com/file/d/1cZ79gTMrM13ME6HAOiUpdXs5GslZIQka/view?usp=sharing
- RAM
- Kingston Beast Black Expo KF560C30BBEK2-64TR 64 GB (2x32 GB) 6000 MT/s DDR5 CL30 Dımm RAM
- Ekran kartı
- 9070xt Aorus Elite
- Anakart
- Asus rog x870e gaming wifi7
- İşlemci
- 9950x3d
Sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Belki sıkıntı çıkarabilecek tek şey, 2 tane 32inç 4K monitörüm var. Birisi ASUS PG32UCDP (oyunu burada oynuyorum), diğeri de ViewSonic VA3208. bütün driverlar güncel, AMD Adrenalin ve Ryzen Master güncel, Framework'ler yüklü, DirectX yüklü.
Hogwarts Legacy'yi Steam'den aldım kurdum. Oyunu aldığımdan beri hep çökme sorunu yaşıyorum. 3dakikada bir her köşeyi döndüğümde save ala ala oyunun %30'unu oynadım. Çökmeyi engelleyebilecek her öneriyi denedim, oyunun cracklisini indirip kurmak dışında. AMD Adrenalin'den undervolt da yaptım. Görüntüyü 2kya da düşürdüm, görselleri de kıstım çözülmedi, Ray Tracing kapalı zaten. Oyun kasmıyor zaten hiç. 120-140FPS oynuyorum.
Process Monitor kaydı aldım. Bakıp yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Hogwarts Legacy'yi Steam'den aldım kurdum. Oyunu aldığımdan beri hep çökme sorunu yaşıyorum. 3dakikada bir her köşeyi döndüğümde save ala ala oyunun %30'unu oynadım. Çökmeyi engelleyebilecek her öneriyi denedim, oyunun cracklisini indirip kurmak dışında. AMD Adrenalin'den undervolt da yaptım. Görüntüyü 2kya da düşürdüm, görselleri de kıstım çözülmedi, Ray Tracing kapalı zaten. Oyun kasmıyor zaten hiç. 120-140FPS oynuyorum.
Process Monitor kaydı aldım. Bakıp yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Son düzenleme: