Hogwarts Legacy, EMPRESS tarafından kırıldı!

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 54.065
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2020'den beri bekleyen birisi olarak kafayı yediğimi söyleyebilirim. Ertelendi bekledik, çıkacak dediler bekledik. Şimdi sona geldim ve cidden yoruldum. Beta 1'den beri bekliyorum. Artık insanlar arasında çeşitli rivayetler dolaşıyor. Sürekli beta çıkınca "kaça kadar kardeşim" diye düşünüyor insan. Umarım çıkar ve herkes okuluna kavuşur.
Hogwarts yönetim kurulu danışmanı olarak herkese sabır diliyorum. Çıktığında okulumuza hepinizi bekliyoruz. Not: Ravenclaw hanesine puan kazandırınız.

Son düzenleme:
2020'den beri bekleyen birisi olarak kafayı yediğimi söyleyebilirim. Ertelendi bekledik, çıkacak dediler bekledik. Şimdi sona geldim ve cidden yoruldum. Beta 1'den beri bekliyorum. Artık insanlar arasında çeşitli rivayetler dolaşıyor. Sürekli beta çıkınca "kaça kadar kardeşim" diye düşünüyor insan. Umarım çıkar ve herkes okuluna kavuşur.
Hogwarts yönetim kurulu danışmanı olarak herkese sabır diliyorum. Çıktığında okulumuza hepinizi bekliyoruz. Not: Ravenclaw hanesine puan kazandırınız.
Puan kazanma sistemi yok ama herkese Avada Kedavra atmak sariyor.

Crack bitmiş ve sorunsuzmuş. Bakalım gün içerisinde yayınlanmış olacak mı.

Screenshot_20230223_045309_Telegram.jpg

Bilgisayarı açık bırakıp okula gideceğim umarım çıkar çıkarsa direkt telefondan bilgisayara bağlanıp indireceğim zaman kaybedemem. .d

Crack anlık olarak empress Telegram kanalında yayınlandı.

NFO'da saydırmış kraliçe :D En son oyun dosyalarını paylaşmıştı, sadece crack paylaşmamış galiba dosyalar boşa mı gitti şimdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı