Hogwarts Legacy, EMPRESS tarafından kırıldı!

• Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 143
  • Görüntüleme 54.081
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hızının düşük olması torrent'in nasıl işlediğini bilmediğinizden kaynaklı. Torrent peer-to-peer bir hizmettir, indirme hızınız başkasının upload edebildiği kadar yüksek olur anca, buna seedboxlar da dahil. Şu an torrenti aynı anda 31.000 kişi indirmeye çalışıyorken upload eden kişi sayısı sadece 855. 855 kişinin upload hızının 31.000 kişiye bölündüğünü varsayarsak indirme hızınızın çok düşük olması gayet normal.

Torrent istemcinizde indirme tamamlandıktan sonra gönderiliyor yazmasının sebebi de budur zaten, torrenti indirdikten sonra bu sefer siz başkaları indirebilsin diye upload yaparsınız, aslında bunu indirirken de yaparsınız. Bu yüzden torrent indirmesi tamamlandığında direkt kaldırmamak, başka insanların indirmesine yardımcı olabilmek için gönderiliyor durumunda bırakmak en doğru olanı ama bu farkındalık kimsede yok gördüğüm kadarıyla.

Yeni çıkmış ve çok beklenen bir torrentin hızlı olmasının imkanı bile yok, en az 2-3 gün doğru düzgün indirme performansı alamazsınız bu torrentten diye düşünüyorum çünkü sizin gibi indirecek tonla kişi var.

Son düzenleme:
Hızının düşük olması torrent'in nasıl işlediğini bilmediğinizden kaynaklı. Torrent peer-to-peer bir hizmettir, indirme hızınız başkasının upload edebildiği kadar yüksek olur anca, buna seedboxlar da dahil. Şu an torrenti aynı anda 31.000 kişi indirmeye çalışıyorken upload eden kişi sayısı sadece 855. 855 kişinin upload hızının 31.000 kişiye bölündüğünü varsayarsak indirme hızınızın çok düşük olması gayet normal.

Torrent istemcinizde indirme tamamlandıktan sonra gönderiliyor yazmasının sebebi de budur zaten, torrenti indirdikten sonra bu sefer siz başkaları indirebilsin diye upload yaparsınız, aslında bunu indirirken de yaparsınız. Bu yüzden torrent indirmesi tamamlandığında direkt kaldırmamak, başka insanların indirmesine yardımcı olabilmek için gönderiliyor durumunda bırakman en doğru olanı ama bu farkındalık kimsede yok gördüğüm kadarıyla.

Yeni çıkmış ve çok beklenen bir torrentin hızlı olmasının imkanı bile yok, en az 2-3 gün doğru düzgün indirme performansı alamazsınız bu torrentten diye düşünüyorum çünkü sizin gibi indirecek tonla kişi var.

Sadece kaynak bitmiş dosyalara gerek yok, yani %1 bile download etmiş birisinden aktif olarak indirme yapabiliyorsunuz :) Benim download %1 bile olmadan upload eden kullanıcılar oluyor. Torrent böyle bir şey. Tabii ki ne kadar çok seed olursa o kadar iyi olur.

Evet özel erişimli beta dosyasıymış. Crack dosyasını paylaşacaklar ve crack önceden indirilen CLEAN FILES Hogwarts Legacy ile uyumlu çalışıyormuş, moderatör cevapladı. O yüzden önceden dosyaları indiren varsa boşuna şu anki dosyayı indirmeye çalışmasın.

Tam bunu yazmak için gelmiştim. Arkadaşlar korkmayın salın bırakın torrent göndermeye devam etsin. Gönderimi de 25 kb'a falan düşürmeyin kotalı internetiniz yoksa

Torrent istemcinizde indirme tamamlandıktan sonra gönderiliyor yazmasının sebebi de budur zaten, torrenti indirdikten sonra bu sefer siz başkaları indirebilsin diye upload yaparsınız, aslında bunu indirirken de yaparsınız. Bu yüzden torrent indirmesi tamamlandığında direkt kaldırmamak, başka insanların indirmesine yardımcı olabilmek için gönderiliyor durumunda bırakmak en doğru olanı ama bu farkındalık kimsede yok gördüğüm kadarıyla.

Evet özel erişimli beta dosyasıymış. Crack dosyasını paylaşacaklar ve crack önceden indirilen CLEAN FILES Hogwarts Legacy ile uyumlu çalışıyormuş, moderatör cevapladı. O yüzden önceden dosyaları indiren varsa boşuna şu anki dosyayı indirmeye çalışmasın.

O halde isteyen clean files Hogwarts dosyasını indirsin, büyük ihtimal daha hızlı iner crack çıkınca da oynarsınız.

Tam bunu yazmak için gelmiştim. Arkadaşlar korkmayın salın bırakın torrent göndermeye devam etsin. Gönderimi de 25 kb'a falan düşürmeyin kotalı internetiniz yoksa
Ben de ilk başta oyun oynadığım için upload kısıtlamıştım. Şimdi 3Mbps çıkıyor max, download hızımda minimum 30mbps vuruyor ortalama. 50-30Mbps arası dolaşıyor. 6-7 saatte biter bu şekilde <3
Adsız.jpg

88.23GB olan doğru değil mi? Çünkü "onu indirmeyin" dediğiniz için az önce 2 tane 90.50GB klasörü sildim.

1.3 GB olan crack dosyası için demiştim biz hala crack dosyası bekliyoruz 90.5 GB'lik versiyon için.

Aynı fakat daha link koymamış DODI.
Eyvallah demek istediğim şuan mevcutta dodi'de indirmeye açık dosya pre launch versiyonu üzerinden elde edilmiş clean dosyalar ya yanlış hatırlamıyorsam birinden şuan da emprees'ın paylaştığı dosyaların güncellenmiş oyun olduğunu duymuştum onun için sordum.

Normalde 56GB'lık PreRepack dosyalarını indirdim eğer sürün farkı varsa silip empress'ın paylaşımını indirecektım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı