Hogwarts Legacy için 8 GB RAM yeter mi?

Superova

Centipat
RAM
8
Hogwarts Legacy RAM dışında tüm sistem tamam ama RAM'im 8 GB oyun 16 GB istiyor.
Oyunu oynama şansım var mı?

Tüm sistem dediğin ne benchmark testine bakalım ona göre yorum yapalım ekran kartı işlemci falan at bakalım.

Hogwarts Legacy RAM dışında tüm sistem tamam ama RAM'im 8 GB oyun 16 GB istiyor.
Oyunu oynama şansım var mı?
Kesinlikle yetersiz hatta 32gb ramle bile bilgisayarda zorluk çıkarttığı oluyor optimizasyonu inanılmaz kötü.

Hocam oyun minimumda bile 16gb ram istiyor oynarsınız ama drop veya fps düşük alırsınız.

Oyun 16 GB minimum istiyor oyun açılır sistemine göre bir FPS alırsın ama onun yanında drop yersin.

Bayağı drop olacağını düşünüyorum. 16 GB RAM bile ucu ucuna yetiyordu ben oynarken. Şu an optimizasyonu nasıl bilmiyorum. 8 GB deneyen varsa burada fikirlerini belirti zaten.

Yani oynarsın fakat ara ara map yüzünden droplar yersin ve Alt Tab da hiçbir iş göremezsin

Optimizasyon leş 16 GB RAM'le drop yiyorum bayağı özellikle hogsmeade bilmiyorum işlemcimden mi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…