Deluxe sürümün verdiklerine bakıp ona göre karar verin derim. Bu ucu açık bir soru, tamamen zevke dayalı.
Rica ederim, şimdiden keyifli oyunlar dilerim![]()
Yamadan memnun musunuz? Makine çeviri yükleyince düzgün anlamam gibi hissediyorum.
Ben yaşamadım ancak yaşayanlar da fix ile ilgili videolar yaptı, arkadaşıma uyguladık ve herhangi bir sorun yaşamadı.
![]()
LSF - Redux
The ultimate solution to low performance and stuttering without reducing visual quality (plus extras)www.nexusmods.com
Bu yamayı kurun.
Ben biraz pimpirikli olduğum için indirmedin yamayı ama yayıncılardan ve YouTuber'lardan gördüğüm kadarıyla güzel bazı hatalar olsa da anlaşılmayacak bir şey değil. Mecaz ve kalıplaşmış sözcüklerde sıkıntılar oluyor ama onları da mantık kurarak anlayabilirsiniz. Ben İngilizce oynamaya çalışıyorum ama o da biraz yoruyor elle çeviri çıkana kadar böyle idare edeceğim artık. Eğer yamayı kurarsanız bana dönüş yapar mısınız ve bir de rica etsem bir Av'yle taratır mısınız?
Merhaba tekrardan rahatsız ediyorum ama arkadaşınız performans sorununu nasıl çözmüştü acaba bende şu an yaşamaya başladım ve bir çözüm bulamadım.
Şu an yamayı yükledim. B1 İngilizce ile oynamaktansa hem dinleyip hem de türkçesini okuyarak makine çevirinin problem yapmayacağını düşünüyorum. Makine çeviriden memnun kalmazsam bile oynamaya devam edeceğim çünkü HP evreninin böyle bir oyun çıkarmasını yıllarca bekledim. Elle yapılan yama çıkınca da tekrar oynarım rahat bir 200 300 saatim var![]()
Nasıl kuruluyor oyuna sitesinde bir anlatım göremedim.![]()
LSF - Redux
The ultimate solution to low performance and stuttering without reducing visual quality (plus extras)www.nexusmods.com
Bu yamayı kurun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.