İnceleme Hogwarts Legacy İnceleme

Ben yarı karşıt yarı değilim diyelim. Verecek parası olmasına rağmen korsan kullananlar, veya 10 liralık oyunu bile korsan indirenler var. Witcher 3 18 liraydı bir aralar. Onu bile korsan indiriyorlardı. İşte buna karşıyım. Ama maalesef bir oyuna 700 lira veremiyorum Teşekkürler bu arada, okul yolu bizi bekler, akşam döner dönmez denemeye başlayacağım.

Benim karakterin aynısı yapmışsın

Aynen katılıyorum. Deneyimlerini, karakterlerle diyaloglarını bizimle paylaşırsan çok güzel olur. Bu evreni büyütmeliyiz.

Benim karakterin aynısı yapmışsın
Merak ettim paylaşsana. Zlata Melekov tektir. Aksi imkansızdır.

@Bir Matmazel Yaklaşık 35-40 dakika oldu oyunu oynayalı. Pek sarmadı diyebilirim. Ama belki de şimdilik oyunla alakalı hiçbir şey bilmiyorum diye olabilir. RDR2 gibi muhteşem bir oyun bile ilk başlarda sıkıcı gelmişti. İlerleyelim bakalım iyice öğrenmeye çalışacağım oyunu.

İlerleyin, evrenin içine girince zevk alacağınıza eminim.

Aynen katılıyorum. Deneyimlerini, karakterlerle diyaloglarını bizimle paylaşırsan çok güzel olur. Bu evreni büyütmeliyiz.

Merak ettim paylaşsana. Zlata melekov tektir. Aksi imkansızdır.

Paylaştım

Dosya Ekleri

• 20230317212757_1.jpg
    215,1 KB · Görüntüleme: 36
  • 20230317212813_1.jpg
    224,6 KB · Görüntüleme: 36
Bence oyun çok güzel ama bazı şeyleri ikinci oyunda yapmak için mesela en basiti sopayla oynanan top tutmalı bir oyun vardı (ismini hatırlamıyorum) bana sanki ikinci oyunumuzu alın orda var diyorlar gibi geldi. Daha birinci oyun tutmadan ikincisini düşünüyorlar ama tuttu ve bence ikinci oyun gelecek. Ve insanlarla daha çok iletişim halinde olabiliyor olmamız lazımdı yani rdr2 deki selamlaşma kışkırtma işini buraya da koysalarmış daha iyi olurmuş sonra bu selamlaşma'lar dostluğa dönüşse falan. Ama oyun genel olarak iyi olduğu için çoğu açıklığı kapatabilir.

Selamlaşmadan ziyade Witcher 3'te ki gibi çevre ile çok fazla iletişim kurabilmeyi olur olmadık yerlerden uçsuz bucaksız maceralara dalabilmeyi isterdim bende açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…