Çözüldü Hogwarts Legacy kaydı silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DRAFF

Hectopat
Daha fazla  
Dün gece oyunu indirip belli bir noktaya kadar ilerledim. Bugün oyunu açtığımda “buluta yükle” veya “makineye yükle” şeklinde iki seçenek çıktı. Daha eski tarihli olduğu için “makineye yükle” seçeneğini seçtim.
Ancak oyuna girdiğimde hiçbir kayıt yoktu ve oyun baştan başlamıştı. Save dosyalarına baktım fakat ne bulutta ne de bilgisayarda herhangi bir kayıt bulunmuyordu. Bunun üzerine oyuna yeniden başlamaya karar verdim.
Yeni save dosyasını tekrar kaybetmemek için bulut eşitlemesini kapatıp oyuna girdim. Sizce yaptığım şey doğru mu, yoksa başka bir çözüm yolu var mı?

Siz ayarı kapatmadan önce sistem otomatik olarak oyun kaydını buluta eşlemiş, oyunu makine üzerinden yüklemeyi tercih ettiğiniz ve yerel makine üzerinde kayıt oluşturulmadığı için de save dosyası oluşmamış. Epic üzerinden satın aldım birçok oyunu, 2-3 günde bir eğer oyunu kapattıktan sonra sistemi çabuk kapatırsam ertesi gün aynı seçenek bana da çıkıyor. Sürekli bulut üzerinden seçeneği ile devam ediyorum ve save kaldığı yerden devam ediyor. Tekrar bu tarz bir durum yaşarsanız sizin de aklınız da olsun bulut üzerinden (daha yeni kayıt) devam edin.

Tam anlayamadım bulut eşitlemesini kapatıp oyuna girdim ve şuan belli bir yere geldim yine aynı soru çikarsa makineye yüklemi demeliyim sonuçta bulut eşitlemesi kapalı

Bu ayarı kapattıysanız artık sadece bilgisayara kayıt yapacaktır.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…