Sürprizbozan Hogwarts Legacy muhteşem bir oyun

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Doğru noktalara değinmişsiniz, ben biraz fazla yükselttim sanırım oyunu. Ancak potter head olunca böyle oluyor biraz. Açık dünyada hpigroff ile dolaşıp yan aktiviteleri yapmak çok hoş.

@Ethem Efe bir şey soracağım, senin sistemin kötü değil miydi, oyunu nereden oynadın? bu arada yanlış anlama, sormakta kötü bir amacım yok. Benim sistemim de kötü olduğu için merak ettim.

Series S var elinde oradan oynamıştır.

Bu oyunu tam kavrayamadım ben filmdeki Harry Potter dünyasının yıllar öncesini mi oynuyoruz?

Bu oyunu tam kavrayamadım ben filmdeki Harry Potter dünyasının yıllar öncesini mi oynuyoruz?

Filmdeki profesörler falan var, ancak filmin konusu değil tamamen farklı. Evren aynı.

@Ethem Efe Harry Potter' in tüm kitaplarını okumuş ve Felsefe Taşı dişinda tüm filmlerini izlemiş biri olarak oyunu çok oynamak isterdim ama laptop kötü ve Xbox' ım da yok. O yüzden oynayamayacağım.

Zelda sadece switche gelecek değil mi?
İlk Zelda efsaneydi ikincisi daha bi iyi olacak kanımca.

Rpg ye romantizm koyun ya, bunu da biz mi söyleyelim Dersler tek hayal kırıklığıydı bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…