Hogwarts Legacy nasıl?

Makine çeviri Discord sunucularından Türkçe yama paylaşmış ama hataları olabilir oyun daha yeni olduğu için.

Çok aceleci olmayacağım. Elimde oynadığım RDR 2 ve sırada bekleyen oyun çok:)Her zaman söylüyorum. Bir oyun çıktığı zaman çok erkenden satın almayın. 1 ay sonra olabilir. Optimizasyon sorunları görelim. Yamada 1 aya kadar herkes erişebilir hale gelir.

Çok aceleci olmayacağım. Elimde oynadığım RDR 2 ve sırada bekleyen oyun çok:)Her zaman söylüyorum. Bir oyun çıktığı zaman çok erkenden satın almayın. 1 ay sonra olabilir. Optimizasyon sorunları görelim. Yamada 1 aya kadar herkes erişebilir hale gelir.
Dediğiniz şey yurtdışı için geçerli maalesef, burada yarın zam yemip yemeyeceğine kimse garanti veremez. Ama yine de elden geldiğince bekleyip almak lazım.

Dediğiniz şey yurt dışı için geçerli maalesef, burada yarın zam yemip yemeyeceğine kimse garanti veremez. Ama yine de elden geldiğince bekleyip almak lazım.

Bir oyun bir ay zam yemeyi versin artık. Daha yeni çıktı.:)

Bir oyun bir ay zam yemeyi versin artık. Daha yeni çıktı.:)
hocam eğer kütüphanemde koleksiyon gibi dursun demiyorsan 2.el alabilirsin 50 60tlye oynayıp atarsın crack virüs muhabbeti de olmaz

Hocam eğer kütüphanemde koleksiyon gibi dursun demiyorsan 2.el alabilirsin 50 60TL'ye oynayıp atarsın crack virüs muhabbeti de olmaz

Güzel fikir ama akrabamla beraber aklımızda şöyle bir fikir var. Oyun fiyatları yükseldiği için ortak yeni bir Steam hesabı açıp oyunları ortak alabiliriz. Zaten oyun bitince oyun kütüphane de durmuş oluyor. Hiç ikinci el bir oyunda almadım ayrıca.:) kütüphane takıntım yok.

Güzel fikir ama akrabamla beraber aklımızda şöyle bir fikir var. Oyun fiyatları yükseldiği için ortak yeni bir Steam hesabı açıp oyunları ortak alabiliriz. Zaten oyun bitince oyun kütüphane de durmuş oluyor. Hiç ikinci el bir oyunda almadım ayrıca.:) kütüphane takıntım yok.

Hocam şey... 500TL yine çok Dead Space 1K değil mi mesela Hogwarts Legacy de bayağı pahalı yani 2ye bölünce bile pahalı oluyor. Kütüphane takıntım yok demişsin yani çok bir önemi İtemsatış'tan falan al derim ben, genelde satıcılar hesap şifrelerini vb. değiştirmiyor sonra da kullanabiliyorsun, almadan önce değerlendirmelere falan bak tabii hırlı mı hırsız mı? Şey reklamı gibi oldu bu da pardon. Bir bak derim ben tavsiye ederim Cyberpunk ve Spider-Man Remastered oradan oynadım hala da duruyor hesaplar.

Hogwarts Legacy çıktı arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu olsun, güzel oyun diyorlar. Ben alamayacağım 700TL olduğu için:( Sizin oyun hakkında düşünceleriniz neler?

Eki Görüntüle 1663924

Pahalılığından yakınmışsın. Sana yapacağın şeyi söyleyeceğim. Forumdaki arkadaşların görüşlerinden derleme diyebilirim. İlk önce Papara üzerinden Steam hesabına 200 TL alıyorsun.(Steam'in içinden cüzdan özelliği ile) Buradan cashback ile 20 lira cepte. Sonra Nays uygulamasına 500 TL yüklüyorsun. %20 indirim ile 100 TL'ye kadar olduğu için tam kullanmış da oluyorsun. Para yatırdığında da şans zart zurtunu kazı. 5 TL mi ne verir. 125 TL daha ucuza alırsın. Hesapların yoksa uzun gelebilir ama aklıma geldiği an yapmam 5 dk sürdü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı