Arkadaşlar Hogwarts Legacy ön sipariş verilir mi? Zamlanma gibi bir durum söz konusu olur diye almayı planlıyorum fakat kötü çıkabilir diye korkuyorum, sizin düşünceleriniz nelerdir?
Arkadaşlar Hogwarts Legacy ön sipariş verilir mi? Zamlanma gibi bir durum söz konusu olur diye almayı planlıyorum fakat kötü çıkabilir diye korkuyorum, sizin düşünceleriniz nelerdir?
Cyberpunk'tan kalma bir güvensizlik var içimde haklısınız ve evet fanıyım
Edit: Oyun kötü çıksa bile zamanla düzeltileceğine ve illaki keyif vereceğine inanıyorum.
Cyberpunk'tan kalma bir güvensizlik var içimde haklısınız ve evet fanıyım
Edit: Oyun kötü çıksa bile zamanla düzeltileceğine ve illaki keyif vereceğine inanıyorum.
Cyberpunk'ı ilk çıktığı zamanlarda oynamadım evet satın aldım ama PS4 versiyonu rezildi yamalar ile düzeltildikten sonra oynadım genel olarak beğendim fakat yine de beklentimi karşılamadı. Türkiye şartlarına artık yeni oyunlar bu fiyatlarla çıkacak gibi duruyor bakalım sonumuz ne olacak.
Benim düşüncem eğer dediğin gibi çok bekliyorsan tabii ki alabilirsin, sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz ve her geçen gün her şeye zam geliyor. Herhangi bir şekilde ana fiyatta düşüş meydana gelmeyeceği için en fazla indirimde ucuzlar ileride. Kötü çıkarsa da 2 saati geçmeden ve 2 hafta içerisinde iade etme hakkınız elinizde bulunuyor. Oyunun dedikleri olmaz ve ciddi anlamda çok berbat bir oyun çıkarsa da Cyberpunk olayı gibi 2 saati geçenlerinde iade etme hakkı olabilir.
Bence artık şunu kabul etmeliyiz. Her oyun sorunlu çıkış yapabilir. Önemli olan oyun yapımcılarının bunu en kısa sürede gidermesi ve desteği kesmemeleridir.
Para konusunda yorum yok genel de indirimlerde oyun alırım.