Cthulhussy
Decapat
Sözde saat 6 civarlarında ön siparişe açılacaktı, 4 saat geçti hala açılmadı, var mı nedenini bilen birisi? Bende hala böyle görünüyor:
Epic games'de 10000 liradan açıldı. Rusya ve tr'ye hala fiyatlandırılma yapılmadı.Sözde saat 6 civarlarında ön siparişe açılacaktı, 4 saat geçti hala açılmadı, var mı nedenini bilen birisi? Bende hala böyle görünüyor: Eki Görüntüle 1495823
Onun daha henüz belirli bir fiyat belirlenmediğinden rastgele yazıldığını düşünüyorum.Epic games'de 10000 liradan açıldı. Rusya ve tr'ye hala fiyatlandırılma yapılmadı.
Epic Games'de 10000 liradan açıldı. Rusya ve TR'ye hala fiyatlandırılma yapılmadı.
1300 lira ortalama olucak.Demek ki bize özel fiyatlandırma olmasa 10K olacak![]()
Bence Red Dead Redemption 2 ve Elden Ring dışında hiç bir oyun 300 tl üstü parayı hak etmez, şahsen Hogwarts Legacy'nin de bu çıtayı aşacağını sanmıyorum, bu 2 oyunuda yaklaşık 300 saat oynadım, RDR2'de hala yeni detaylar, Elden Ring'te de yeni bölgeler, bosslar, gizemler, yan görevler keşfetmeye devam ediyorum, umarım Hogwarts Legacy'de bu 2 oyunun kalitesini yakalar, gerçi yine 700 tl'den çıkarsa boşa olur ama, bir umut işte...Umarım fiyatına değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.