Hogwarts Legacy oynamaya değer mi?

Kagexa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Hogwarts Legacy hikayesini bitirmeyi düşünüyorum. Pek hikayeli oyunlarla aram yok RDR2'yi falan yarıda bıraktım. Ama Harry Potter falan çok severim sizce satın alıp oynamaya değer mi veya önerebileceğiniz var mı? RDR2 tekrar başlayacağım.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Hogwarts Legacy hikayesini bitirmeyi düşünüyorum. Pek hikayeli oyunlarla aram yok RDR2'yi falan yarıda bıraktım. Ama Harry Potter falan çok severim sizce satın alıp oynamaya değer mi veya önerebileceğiniz var mı? RDR2 tekrar başlayacağım.

Harry Potter'ı ve evrenini seviyorsan zevkle oynarsın yoksa bana göre çok kötü oyun sadece filmi ve evrenini sevene gidecek bir oyun bana göre.

Güzel oyun seviyorsan oynanır ama PS Plus'ın varsa oyna satın almaya değer mi bilemedim.(playstationsa) PC ise tercih edilmeyebilir s*eamde 60 dolar. Bu arada PlayStation'un varsa ghost of tsuşimayı oyna benim oynadığım en iyi PS oyunu ata binme vs RDR'den daha iyi (kendi fikrime göre hem hikayesi güzel ata da RDR2'deki gibi sürekli X tuşuna basmana gerek kalmıyor r3le hızlı gidiyosun hem de Türkçe alt yazı da var Sony oyun işini biliyor)

Son düzenleme:

Harry Potter seviyorsaniz direk girin oyuna.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı