Wilfaelor
Decipat
- Makaleler
- 2
Daha çıkmamış oyun hakkında böyle kesin yargılarda bulunuyorsun, asıl kesin konuşan sensin. Harry Potter'ı bilmeyen birisi ortak salondan, binalardan ne anlar, sence? Hiçbir şey.
Erken erişime çoktan açılmış bir oyun, bir sürü videosunu izledim, yapıcı veya yapıcı olmayan her eleştiriyi dinledim. Oyun gayet de güzel bir durumda. Witcher 3 örneği vereyim, oyunu oynayan %60'lık bir kitlenin hiçbir şekilde Witcher evrenini bilmediğini, oyun onları içine çektikçe evrene olan ilgilerinin arttığını net bir şekilde söyleyebilirim. Bu oyun RPG teması altında sadece HP evreninde geçiyor, bizzat Harry Potter'ın kendisiyle kitaplarla, filmlerle alakalı bir senaryo yok ortada körü körüne bağlı bir şekilde, büyü, fantastik ögeler, açık dünya, rol yapmayı seven herhangi biri bir şey bilmese de başlayabilir çünkü oyun zaten içine çekecektir.
TmarTn2 14.54'cü saniyede çok güzel değinmiş benim değinmek istediğim noktaya.
Elbet kaçıracağı, anlamayacağı terimler olacaktır, ancak oyunun güzelliğiyle HP kitlesine farklı bir çekiciliği var, hem de hiç o evrene dair hiçbir şey veya az şey bilen insanlara da çekiciliği olacaktır.