Hogwarts Legacy, Playstore'a geliyor

Yok zamlanmaz, bu tarz Steam key satan platformlarda pahalı olması Steam'de zamlanacagi anlamına gelmez. Steam'de özel fiyatlandirma yapıp bu sitelere yapmayan çok var. Mesela Dying Light 2 Steam'de 350TL bu tarz sitelerde 1000TL.
Playstore.com genelde steam veya diğer platformlar ile aynı fiyattan sattığı için dedim hocam. Taksit mantığı olduğu için parayı oradan alıyordur zaten, üstüne koymak istediklerini düşünmeyerekten dedim. Umarım ben yanılırım.

Yok zamlanmaz, bu tarz Steam key satan platformlarda pahalı olması Steam'de zamlanacagi anlamına gelmez. Steam'de özel fiyatlandirma yapıp bu sitelere yapmayan çok var. Mesela Dying Light 2 Steam'de 350TL bu tarz sitelerde 1000TL.
Evet, ben yabancilar nedeniyle o kadar pahali sattıklarını düşünüyorum.
TR steam hesabi açıp keyleri sitedelerden satin alıyorlar. Çünkü kartlari tr steam de olmuyor. Bunu da bizimkiler firsata çevirip daha yuksek fiyattan koyuyorlar.

Getirmeseler de olurmuş.
Bu Steam key alma işi ekonomi ile birlikte bitti. Önce G2A ve Kinguin gibi Sahibinden tarzı satıcı sistemi ile key satan ve direkt dolardan TL'ye çeviren siteleri kullanmaz olduk. Artık Playstore, Etail gibi resmi işleyen yerler de kullanmaya değmez oldu. Gidip Perdigital gibi yerlerden taksitli Steam cüzdan kodu almak daha mantıklı hâle geldi. Eğer cüzdan kodu meselesi de biterse ucuz oyun almak için 5 yıl %60+ indirim beklemek gerekecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı