Hogwarts Legacy şu an İndiegala'da %79 indirimde. Epic ve Steam fiyatları aynı ve %75 indirimdeyken oyunu IndieGala'dan çok daha ucuza alabilirsiniz. Yanında Winter isminde bir oyunu ve rastgele başka bir oyunu da hediye ediyor.
Şu anda telefondan görsel yüklemeyi başaramadım. Bilgisayara geçtiğimde yükleyeceğim. Siteden oyunu kendim de aldım ve uzun zamandır da piyasada olan bir süre. Güvenilir olduğundan emin olabilirsiniz.
Deluxe Edition, Standart Sürüm'e ek olarak aşağıdaki içeriklere sahiptir:
Karanlık Sanatlar kozmetik seti (kıyafetler ve görünümler).
Hogwarts Legacy şu an Indiegala'da %79 indirimde. Epic ve Steam fiyatları aynı ve %75 indirimdeyken oyunu ındiegala'dan çok daha ucuza alabilirsiniz. Yanında winter isminde bir oyunu ve rastgele başka bir oyunu da hediye ediyor.
Şu anda telefondan görsel yüklemeyi başaramadım. Bilgisayara geçtiğimde yükleyeceğim. Siteden oyunu kendim de aldım ve uzun zamandır da piyasada olan bir süre. Güvenilir olduğundan emin olabilirsiniz.
Deluxe Edition, standart sürüm'e ek olarak aşağıdaki içeriklere sahiptir:
Karanlık sanatlar kozmetik seti (kıyafetler ve görünümler).
Hocam tartışma amaçlı değil de kaça değecek ki mesela? Ben pek iyi grafiklerde oynayabileceğimi sanmasam da almayı düşünüyorum. Evreni seviyorum ve böyle bir oyun olsa da oynasam diyenlerdenim. Epic'in ücretsiz verebileceğini vs. düşünsem beklerdim belki ama ben bu oyunun %75-80'in ötesinde bir indirim göreceğini sanmıyorum. Yeni çıkan oyunların 1500-2000₺'ye çıktığı bir dönemden bahsediyoruz.