Steam Hogwarts Legacy Steam Key 447 ₺

Makaleler
3
Hogwarts Legacy şu an İndiegala'da %79 indirimde. Epic ve Steam fiyatları aynı ve %75 indirimdeyken oyunu IndieGala'dan çok daha ucuza alabilirsiniz. Yanında Winter isminde bir oyunu ve rastgele başka bir oyunu da hediye ediyor.

Hogwarts Legacy Standard Edition
Steam - 14,99$ (528₺)
Epic - 524,75₺
IndieGala - 12.69$ (447,29₺)

Hogwarts Legacy Deluxe Edition
Steam - 17,49$ (616₺)
Epic - 2.499₺
IndieGala - 14,79$ (521,31₺)

Şu anda telefondan görsel yüklemeyi başaramadım. Bilgisayara geçtiğimde yükleyeceğim. Siteden oyunu kendim de aldım ve uzun zamandır da piyasada olan bir süre. Güvenilir olduğundan emin olabilirsiniz.

Deluxe Edition, Standart Sürüm'e ek olarak aşağıdaki içeriklere sahiptir:
  • Karanlık Sanatlar kozmetik seti (kıyafetler ve görünümler).
  • Thestral bineği
  • Karanlık Sanatlar Muharebe Arenası

Benimde kaçırmayacağım bir fırsat Steam için. Teşekkürler.

Hogwarts Legacy şu an Indiegala'da %79 indirimde. Epic ve Steam fiyatları aynı ve %75 indirimdeyken oyunu ındiegala'dan çok daha ucuza alabilirsiniz. Yanında winter isminde bir oyunu ve rastgele başka bir oyunu da hediye ediyor.

Hogwarts Legacy standard Edition.
Steam - 14, 99$ (528₺)
Epic - 524, 75₺
IndieGala - 12.69$ (447,29₺)

Hogwarts Legacy Deluxe Edition.
Steam - 17, 49$ (616₺)
Epic - 2.499₺
IndieGala - 14,79$ (521,31₺)

Şu anda telefondan görsel yüklemeyi başaramadım. Bilgisayara geçtiğimde yükleyeceğim. Siteden oyunu kendim de aldım ve uzun zamandır da piyasada olan bir süre. Güvenilir olduğundan emin olabilirsiniz.

Deluxe Edition, standart sürüm'e ek olarak aşağıdaki içeriklere sahiptir:
  • Karanlık sanatlar kozmetik seti (kıyafetler ve görünümler).
  • Thestral bineği.
  • Karanlık sanatlar muharebe arenası.

Epic'te 300 lirayken almadık, pişmanız hocam.

Oyunu oynamış biri olarak değmeyeceğini düşünüyorum.
Hocam tartışma amaçlı değil de kaça değecek ki mesela? Ben pek iyi grafiklerde oynayabileceğimi sanmasam da almayı düşünüyorum. Evreni seviyorum ve böyle bir oyun olsa da oynasam diyenlerdenim. Epic'in ücretsiz verebileceğini vs. düşünsem beklerdim belki ama ben bu oyunun %75-80'in ötesinde bir indirim göreceğini sanmıyorum. Yeni çıkan oyunların 1500-2000₺'ye çıktığı bir dönemden bahsediyoruz.

Steam kütüphanemizde oyun direkt gözüküyor mu?

Evet. Dışarıdan etkinleştirdiğiniz tüm Steam keyleri kütüphanede gözükür. Mağazadan almışsınız gibi bir farkı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı