Oyunda genel olarak bir sıkıntı var zaten şu anda, yamasız girince bile aynı fps droplar ve donmalar yaşanıyor. Zaten yama sadece dil dosyalarına müdahale ediyor ve normal dosya düzenine uygun verildi. Oyunu kastıracak edecek bir şey etki etmiyor. Random olarak sadece mod hatası gelebiliyor bazen ki, onunda şu an çözümü yok gibi ama donma problemleri yamadan değil. Oyun hala ing derken, yama mı çalışmadı ayrıca sende ?
Hocam şu anki yamayı kaldırıp güncel yamayı kurarsak kaldığımız saveden devam edebiliriz değil mi?
Evet, kurabilirsin ve save dosyalarına herhangi bir etkisi olmaz.
Merhaba, yama kötü derken hangi anlamda söylediniz anlamadım. Çeviri anlamında mı yoksa ekranda siyah gidip gelmeler gibi dediğiniz konu için mi ?
 
Merhaba hocam, çok fazla kelime hatası var. Türkçe'yi unutturdu resmen. Farklı yamalara baktım, onlarda da hatalar mevcut. Makine çeviriden çok bir şey beklememek gerek tabii ki. Ekranda gidip gelmeler yamayı kaldırınca düzeldi. Elinize sağlık yine de.
 
Yok mu şöyle sorunsuz güncel bir yama ya? Oyunu bedavaya getirdik. Türkçe olmayınca tadı çıkmıyor.
 
Ufak tefek hatalar olabilir sonuçta temeli makine çevirisi evet ama Türkçeyi unutturdu bence biraz abartı bir benzetme oldu. Oyun çıkmadan günler önce, sırf terimlerin doğru olması için günlerce filmlerde ve Harry Potter evreninde bugüne kadar nasıl kullanışmış diye terimce hazırladık. Şu ana kadarda çeviri kalitesi hakkında tek gelen eleştiriler sizli bizli olarak bazı yerlerde çoğul ekleri var olmuştu. Epice gelmesiyle birlikte ekipten ve sunucudan arkadaşlarda kaç saattir oynuyorlar ve öyle Türkçeyi unutturacak kadar bir hata ile karşılaştıklarını söylemediler.
Yok mu şöyle sorunsuz güncel bir yama ya? Oyunu bedavaya getirdik. Türkçe olmayınca tadı çıkmıyor.
Türkçe yamada bir sorun yok zaten arkadaşlar. Şu anda yamadan kaynaklı oluşabilecek tek hata mod desteği yüzünden random bir şekilde hata vermesi olabilir. Bazı arkadaşlar hiç hata almadan oynuyorken, bazı arkadaşlar belirsiz şekilde ve zamanlarda hata alıyor. Onun sebebi de, oyuna mod desteği getirdiler ama henüz dil modlarını desteklemiyor. Hali hazırdaki sadece dil modları değil, bir çok yama içinde bu durum söz konusu, bende hata vermediği içinde bir kaç çözüm yolu deniyorum da ama hiç bir şekilde hata gelmediği için çözümleri test edemiyorum. Hata alan arkadaşlarla seste yayına geçiyor 1 2 saat boyunca beklememize rağmen hata gelmiyor, geldiği zamanda tekrar açınca yine belirsiz bir zaman aralığına girdiği için, net şu yöntem işe yarar diyemiyoruz. Tek kesin çözüm şu an için, oyundaki mod desteğinin dil dosyalarını da desteklemesi ve eklenmesi üzerine olacak gibi duruyor. Herhangi bir gelişme olursa veya net bir çözüm yolu keşfedersek, paylaşırız.
 
Evet dediğiniz gibi, konuşmalarda hep resmi bir dilde; siz, biz şeklinde çevirilmiş olması sinirimi bozmuştu. Yine de emeğinize sağlık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…