Steam Epic Games Hogwarts Legacy ucuza alınabilir mi?

Hocam paylaşımlı hesap almayı düşünüyorsan bence hiç o işlere girişme hesabın ne olacağı belli değil, illa en yakın sürede oynayacağım diyorsan paylaşımlı hesap yerine crack kullan en azından save'ım giderme endişesi olmaz kafan rahat olur ama onda da malum virüsler ve bir ton zararlı yazılım var en iyisi oyunun indirime girmesini beklemek, şahsen ben bu oyun %75 indirime girmeden almam, el bet 2-3 yıl sonrada olsa indirime girecek, bir oyunu geç oynamaktan kimse bir şey kaybetmez.

2-3 yıla kadar millet defalarca bititrir save sorunu hiç yaşamadım Taha hocamda yaşamamış.

Hocam kimden aldın? Bende bir şansımı denemek istiyorum.

Taha hocamınkini bilmiyorum ama benim aldığım Game satıştan opssgamer ondan alabilirsin o oyun var mı bilmiyorumda muhtemelen vardır güvenilir çoğu oyunu ondan oynuyorum.

Merhaba. Steam ve Epic Games'de oyun 700 TL. Korkunç bir fiyat. O yüzden başlıkta dediğim gibi Hogwarts Legacy'i ucuza alabileceğimiz bir şey var mı?
Crack indir. Fiyatı bu kadar abartırlarsa crack indirirsin olur biter.

Merhaba. Steam ve Epic Games'de oyun 700 TL. Korkunç bir fiyat. O yüzden başlıkta dediğim gibi Hogwarts Legacy'i ucuza alabileceğimiz bir şey var mı?

Hocam aceleniz yoksa Steam veya Epic Games indirimlerini bekleyin, hiç ucuza oyun alma sitelerine girmeyin.

Dediğin doğru ama sağlam magazalar var. Adam kendi mağazası adına alıp satıyor. Çok giriş olmuyor. Ama oyunun indirdikten sonra 1 gün beklemek gerekiyor. Koruma yüzünden. Hesabı çevrim dışı yaptım. Yaklaşık 4 gündür oynuyorum. Parası olmayan için heves almalık olabilir. 25 lira zaten

İlk gün yamasından önceki sürümün daha stabil olduğunu söylemiş ve onu paylaşmış. Crack dosyasını daha paylaşmamış, ama birkaç gün içinde paylaşır muhtemelen.

Hocam FitGirl gibi bir nebze güvenilir bir yere ne zaman düşer sizce? Şu anda İtemsatış gibi bir siteden satın aldım 15 TL'ye lakin aynı anda 100 kişi falan girme çalışıyor herhalde. Normal 15-20 dk da inecek oyun ha bire indirme hızının 0 düşmesi yüzünden oldukça yavaş.

Biraz sabrederseniz forumda paylaşımlı hesap satanlar çıkacaktır. Rdr 2 oynadım o şekilde pek bir sıkıntı yaşatmadı.

Biz fakirler olarak kırlımasını beklyoruz. İnşallah kırılır da oynarız.

Hogwarts Legacy-EMPRESS - EMPRESS TORRENTS dediğiniz bu mudur acaba? Pek güven vermedi.

Hogwarts Legacy-EMPRESS - EMPRESS TORRENTS dediğiniz bu mudur acaba? Pek güven vermedi.
Henüz yayınlanmadığını söyledim, test aşamasında daha. Şu an internette dolaşan her şey virüs zaten. Bir oyunun gerçekten kırılıp kırılmadığını anlamak için CrackWatch'ın Reddit sayfasına bakabilirsin, orada paylaşıldıysa oyun kırılmış demektir, orada paylaşılmadıysa indirdiğin şey virüstür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…