Steam Epic Games Hogwarts Legacy ucuza alınabilir mi?

Dediğin doğru ama sağlam magazalar var. Adam kendi mağazası adına alıp satıyor. Çok giriş olmuyor. Ama oyunun indirdikten sonra 1 gün beklemek gerekiyor. Koruma yüzünden. Hesabı çevrim dışı yaptım. Yaklaşık 4 gündür oynuyorum. Parası olmayan için heves almalık olabilir. 25 lira zaten
Hangi site ve satıcıdan aldınız ?

100 TL.

Oyunu yaklaşık 1 haftadır paylaşımlı hesaptan oynuyorum. Online bağlantı gerektirdiğini neden düşündüğünü bilmiyorum. Gerektirmiyor dostum bu arada haberin olsun.
Hangi satıcıdan aldınız ?

Paylaşımlı hesapla uğraşacağıma adam gibi bazı yollarla indirip oynarım. Offline hesap daha etik dışı bir şey. Başkasının emeği üzerinden başka birine haksız kazanç elde ettiriyorsun.

İtemsatış'tan aldığım Hogwarts Legacy hesabında sorun çıkmadı oyunun ana görevlerini bitirdim yan görevleride yaptımmı oyun tamamen bitecek 20. saatteyim. Fakat bir daha girmem böyle işlere.

İtemsatış'tan aldığım Hogwarts Legacy hesabında sorun çıkmadı oyunun ana görevlerini bitirdim yan görevleride yaptımmı oyun tamamen bitecek 20. saatteyim. Fakat bir daha girmem böyle işlere.

Hocam aldığınız ilanın linkini paylaşır mısınız rica etsem. Ben mallık yapıp ucuz olanı aldım habire 24 saat bekleyin hatası alıyorum.

Almadan önce tek hesap mı değil mi diye sorun. Eğer birden fazla hesap olursa hepsini teker teker denersiniz. Bir kere girdikten sonra uğraşılacak bir şey kalmıyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı