Hogwarts Legacy vs Assassin's Creed Valhalla

AnkLoad

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12600HX , 24GB DDR5 , 4050 6GB
Arkadaşlar selamlar, 4050 105W - 24 GB DDR5 RAM- i5 12600HX özellikleri sahibi bir laptopa sahibim. Laptopu yeni aldığım için kaliteli oyunlar çok yoktu Steam'de, sağlam oyunlar aldım son 10 dolar kaldı ikisinden birini seçmem lazım. Hogwarts'ı 1080p'de 60FPS oynayabilir miyim sizce? Yoksa AC Valhalla mı alayım? Teşekkür ederim şimdiden.

Arkadaşlar selamlar, 4050 105W - 24 GB DDR5 RAM- i5 12600HX özellikleri sahibi bir laptopa sahibim. Laptopu yeni aldığım için kaliteli oyunlar çok yoktu Steam'de, sağlam oyunlar aldım son 10 dolar kaldı ikisinden birini seçmem lazım. Hogwarts'ı 1080P'de 60FPS oynayabilir miyim sizce? Yoksa AC Valhalla mı alayım? Teşekkür ederim şimdiden.

Hogwarts Legacy Epic'te ücretsiz neden parayla alacaksınız.

Valhalla'nın gelmiş geçmiş en kötü en sıkıcı AC oyunu olduğunu düşündüğümden doalyı hiç oynamamış olsam da diğer oyunu almanızı tavsiye ederim. Tabii tema ve oynanış sizi içine çekerse AC Valhalla'dan da zevk alırsınız belki. Bunlar benim kişisel fikirlerim.

Valhalla'nın gelmiş geçmiş en kötü en sıkıcı AC oyunu olduğunu düşündüğümden doalyı hiç oynamamış olsam da diğer oyunu almanızı tavsiye ederim. Tabii tema ve oynanış sizi içine çekerse AC Valhalla'dan da zevk alırsınız belki. Bunlar benim kişisel fikirlerim.
AC Odyssey hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

AC Odyssey hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?
Odyssey daha hızlı ve çevik combat mekanikleri ve eğlenceli ve overpowered skiller ile bana daha çok zevk vermişti. 100 saat oynayıp DLC ler ile birlikte %100 yaptım hatta o kadar sardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı