I.FurkanSA Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #1 Hogwarts Legacy mi yoksa The Last of Us mı alayım? Karar veremedim.
sıjımatiq Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #2 I.FurkanSA dedi: Hogwarts Legacy mi yoksa The Last of Us mı alayım? Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Hogwarts bile RDR derdi.
I.FurkanSA dedi: Hogwarts Legacy mi yoksa The Last of Us mı alayım? Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Hogwarts bile RDR derdi.
I.FurkanSA Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #3 sıjımatiq dedi: Hogwarts bile RDR derdi. Genişletmek için tıkla... RDR var
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #4 Last of Us bence.
üzgünduşbaşlığı Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 15 Aralık 2023 #5 I.FurkanSA dedi: Hogwarts Legacy mi yoksa The Last of Us mı alayım? Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Hogwarts daha çok role play oyunu gibi geldi bana hocam TLOU 1 alır bence.
I.FurkanSA dedi: Hogwarts Legacy mi yoksa The Last of Us mı alayım? Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Hogwarts daha çok role play oyunu gibi geldi bana hocam TLOU 1 alır bence.
CelalShengor Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 1.528 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB Intel Core i5-4670 3.40Ghz 12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram ASUS H81M-K Anakart Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #6 I.FurkanSA dedi: Hogwarts Legacy mi yoksa The Last of Us mı alayım? Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Harry Potter evreni fanıysan Hogwarts Legacy belki alınabilir ama her açıdan TLOU daha iyi.
I.FurkanSA dedi: Hogwarts Legacy mi yoksa The Last of Us mı alayım? Karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Harry Potter evreni fanıysan Hogwarts Legacy belki alınabilir ama her açıdan TLOU daha iyi.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Aralık 2023 #7 Kesinlikle The Last of Us, Hogwarts tahammül edilemeyecek bir oyun bana göre. Arkadaş aldı o da bitiremedi.
Kesinlikle The Last of Us, Hogwarts tahammül edilemeyecek bir oyun bana göre. Arkadaş aldı o da bitiremedi.
I.FurkanSA Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #8 CelalShengor dedi: Harry Potter evreni fanıysan Hogwarts Legacy belki alınabilir ama her açıdan TLOU daha iyi. Genişletmek için tıkla... Harry Potter hiç izlemedim. Ama TLOU'ya göre oyun süresi daha uzun ve rol yapma durumu var.
CelalShengor dedi: Harry Potter evreni fanıysan Hogwarts Legacy belki alınabilir ama her açıdan TLOU daha iyi. Genişletmek için tıkla... Harry Potter hiç izlemedim. Ama TLOU'ya göre oyun süresi daha uzun ve rol yapma durumu var.
RhiyX Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 638 Çözümler 1 15 Aralık 2023 #9 Aşırı seviyosan hp, hogwart legacy al ben çok beğendim.
I.FurkanSA Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #10 RhiyX dedi: Aşırı seviyosan hp, hogwart legacy al ben çok beğendim. Genişletmek için tıkla... Aşırı sevmiyorum. Ama açık dünya için almayı düşünüyorum.
RhiyX dedi: Aşırı seviyosan hp, hogwart legacy al ben çok beğendim. Genişletmek için tıkla... Aşırı sevmiyorum. Ama açık dünya için almayı düşünüyorum.