Gökhan Şenak
Megapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Evet bende emeğe saygı diyerek aylarca paramı biriktirerek bu oyunun Deluxe sürümünü satın aldım. Fakat görüyorum ki korsan oynayanlar yağ gibi akıcı oyun deneyimi yaşar iken biz para verenler sürünerek FPS droplar ile kafayı yiyerek oyun deneyimi yaşamaya çalışıyoruz. Bir kez daha anladım ki denovu içeren hikaye tabanlı oyunlara para vermek gerçekten enayilik bunu kendi adıma söylüyorum.
Şimdi sizlere sormak istediğim soru şu kendi orijinal oyunuma crack ekler isem Steam savem üzerinden devam edebilir miyim?
Beni sinir eden kısım oyunu akıcı oynayamıyorum bir anda GPU %100'e gelip FPS 15-20'lere düşüyor. Oyunu 2K da oynuyorum ve benim sistem özelliklerime sahip korsan oynayan kişi 100 FPS alır iken ben 60-65 FPS stabil almaya çalışıyorum. Neresinden tutarsan tut elde kalan bir durum gerçekten kendimi enayi gibi hissediyorum şu an.
Sistem özelliklerim.
RTX 3070.
Ryzen 5 5600.
500 GB M.2 SSD.
32 GB RAM.
Aourus Elite B450.
Şimdi sizlere sormak istediğim soru şu kendi orijinal oyunuma crack ekler isem Steam savem üzerinden devam edebilir miyim?
Beni sinir eden kısım oyunu akıcı oynayamıyorum bir anda GPU %100'e gelip FPS 15-20'lere düşüyor. Oyunu 2K da oynuyorum ve benim sistem özelliklerime sahip korsan oynayan kişi 100 FPS alır iken ben 60-65 FPS stabil almaya çalışıyorum. Neresinden tutarsan tut elde kalan bir durum gerçekten kendimi enayi gibi hissediyorum şu an.
Sistem özelliklerim.
RTX 3070.
Ryzen 5 5600.
500 GB M.2 SSD.
32 GB RAM.
Aourus Elite B450.
Son düzenleyen: Moderatör: