Hayır, sadece bu hatayı aldığımdan beri DLL atıp duruyorum. Normalde bu hatayı almadan önce açılıyordu Process Monitor.
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dllC:\Windows\System32\msvcp140.dllC:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dllC:\Windows\System32\vcruntime140.dllC:\Windows\SysWOW64\msvcp100.dllC:\Windows\System32\msvcp100.dllC:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dllC:\Windows\System32\D3DX9_43.dllC:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dllC:\Windows\System32\xinput1_3.dllDLL'lerin hepsini sildiyseniz verdiğim linkteki paketleri indirip kurun.
Evet ama VCRedist'lerde remove ve repair çıkıyor ne yapayım?
Repair diyerek üstüne kurabilirsiniz.
Bu program düzgün yüklenmemiş olabilir diyor.
O zaman ilk önce Denetim Masasından mevcut olan C++ Redistributable paketlerini kaldırın. Sonra o şekilde tekrar verdiğim paketleri kurun.
![]()
Ekran Alıntısı
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Benim söylediğim paketler arasından sadece 2010 C++ redistributables yüklüymüş. Sadece 2010'ları kaldırsanız yeter kurulumda çakışma olmaması için.
Atığınız DirectX dosyasını bulamadım atma şansınız var mı acaba?
DLL'ler dediğim konumlarda yoksa tekrar elle DLL atmayın. Listede olan DLL'leri sileceksiniz ve arkasından paketleri indirip kuracaksınız.
Yaptım onları.
Düzeldi çok teşekkürler.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.