HOI 4 Almanya ile İngiltere'yi alamıyorum

Soldier_Boy

Decapat
Merhaba Almanya ile 1943 yılına geldim paraşütcü atmak için hava üstünlüğü lazım fakat her ne kadar uçak bassam da bir türlü hava üstünlüğünü alamıyorum.

1674416846380.png

1674416846380.png

Kaç yılının uçaklarını basıyorsun, Fighter gönderiyor musun, Fighter'a hava üstünlüğü emri veriyor musun? Ayrıca by blood alone DLC'sine sahip misin?

Hocam o zaman uçak template'inizde bir sorun olmalı. Çok uçuk bir ihtimal belki hava alanları ikmalsizlik çekiyordur çok uçak yigidiysaniz. Maalesef yeni DLC'nin uçak modifiyeleri hakkında cok tecrübem yok belki @Pluxy01 hocam yardimci olabilir. Bu arada çıkarma atmak çok cok daha kolay.

Paraşütçüyle almanızı tavsiye etmiyorum çünkü RAF bayağı güçlü. Birde İngiltere, Fransa gibi kolay kolay düşen bir ülke değil. Direniyor. Oyun başından beri submarine basacaksınız. Bütün uçaklarınızı İngiliz kanalına verip gemilerini vuracaksınız. Donanmayı birleştirip deniz çıkarması desteği verdiğiniz zaman tutamaz.

Paraşütçüyle almanızı tavsiye etmiyorum çünkü raf bayağı güçlü. Bir de İngiltere, Fransa gibi kolay kolay düşen bir ülke değil. Direniyor. Oyun başından beri submarine basacaksınız. Bütün uçaklarınızı İngiliz kanalına verip gemilerini vuracaksınız. Donanmayı birleştirip deniz çıkarması desteği verdiğiniz zaman tutamaz.

Hocam tüm donanmaları koydum ama hepsini yendi.

Hocam o zaman uçak template'inizde bir sorun olmalı. Çok uçuk bir ihtimal belki hava alanları ikmalsizlik çekiyordur çok uçak yigidiysaniz. Maalesef yeni DLC'nin uçak modifiyeleri hakkında cok tecrübem yok belki @Pluxy01 hocam yardimci olabilir. Bu arada çıkarma atmak çok cok daha kolay.

Büyük ihtimalle orada sıkıntı vardır çünkü orayı rastgele yaptım çözümü nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı