Selamünaleyküm, ilk defa sistem birleştireceğim. Şu an monitör hariç bütün parçalarım elime ulaştı. (Monitör yarın gelecek).
Kasam:
Kasam:
Aleykümselam, başka kasa için kurulum rehberlerine de bakabilirsiniz. Ufak farklar dışında işlemler aynı oluyor. Şu an hangi işlemdesiniz. Anakarta RAM'leri işlemciyi ve SSD'yi taktınız mı?
Tamam hocam takıldığınız yer olursa vs sorabilirsiniz, afiyet olsun kolay gelsin.Hayır hocam takmadım ama onları basit bir şekilde takacağımı düşünüyorum. Yemek yiyeceğim, kafam rahat bir şekilde takmak istedim.
Tamam hocam takıldığınız yer olursa vs sorabilirsiniz, afiyet olsun kolay gelsin.
Tamam hocam takıldığınız yer olursa vs sorabilirsiniz, afiyet olsun kolay gelsin.
Hocam kusura bakmayın anca bakabildim. 300W yazan 12 pinli kablo 12VHPWR kablosu, bu bazı yeni nesil ekran kartlarına güç vermek için kullanılıyor. Sizin ekran kartı 8 pinli olduğu için PSU'dan çıkan 8 pin PCI-e kablosunu takmanız lazım ekran kartına.Tamamdır hocam sağ olun, başlayacağım şimdi.
Hocam kablolamanın bir kısmını yaptım ama güç kaynağı modüler olmadığı için kafamı çok karıştırıyor. 2 adet CPU kablosu bulunuyor anakartımda 1 adet var ayrıca 300W yazan 12 girişli kablo bulunuyor benim ekran kartı 8 girişli, 8 girişli ise 2 adet kablo bulunuyor fazla tarzlarda. Fotoğraf ekleyeceğim farklı tarzda kablolar bulunuyor bu kabloları takmam gerekiyor mu bilgi verirseniz çok iyi olur.
Bunlara da yaptıklarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.