Ramoo4345 Centipat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar fotoğraf atacağım millenium dawn modunda Türkiye'de erbakan yolu gittim askerler böyle oldu. Nasıl düzelecek? Manpowerim de var.
Arkadaşlar fotoğraf atacağım millenium dawn modunda Türkiye'de erbakan yolu gittim askerler böyle oldu. Nasıl düzelecek? Manpowerim de var.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 26 Kasım 2021 #21 emircanunlts dedi: Millenium Dawn'a gelen güncellemeden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum fakat arkadaş yeni gelen güncellemeyi yapmamış. Yapsa üstte komutan sekmesi de gözükürdü sanırım. Genişletmek için tıkla... Haklısın fark etmedim ama o ünleme baksa tüm sorun çözülecek. Artı 0 Eksi
emircanunlts dedi: Millenium Dawn'a gelen güncellemeden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum fakat arkadaş yeni gelen güncellemeyi yapmamış. Yapsa üstte komutan sekmesi de gözükürdü sanırım. Genişletmek için tıkla... Haklısın fark etmedim ama o ünleme baksa tüm sorun çözülecek.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.452 Makaleler 3 Çözümler 58 26 Kasım 2021 #22 Is That A SKYLINE dedi: Haklısın fark etmedim ama o ünleme baksa tüm sorun çözülecek. Genişletmek için tıkla... Sarı ünlem supply sıkıntısına işaret ediyordu sanırım. Arkadaş askerlerini geri çekerse, düzelme ihtimali var. Artı 0 Eksi
Is That A SKYLINE dedi: Haklısın fark etmedim ama o ünleme baksa tüm sorun çözülecek. Genişletmek için tıkla... Sarı ünlem supply sıkıntısına işaret ediyordu sanırım. Arkadaş askerlerini geri çekerse, düzelme ihtimali var.