HOI 4 Askerlerim savaşmıyor

Aynen yapay zeka width e göre otomatik ayarlıyor eğer hepsini seçip saldırırsan topyekün hücum emri vermiş olursun böylece organizasyon düşünce yerlerine geçecek birim olmadığından birim deorganize olur.

İsviçreye saldırmayın hocam o dağlar taşlı dağlar geçilmez

Dikkat et altta saldırganlık düzeyi var oradan onu 3 tık yap sen galiba 2 kullanıyorsun
3 Sorum var :
Supply gidiyor mu ?
Agresif mi savaşıyorlar ?
Ekipmanın yeterli mi (benzinde geçerli) ?
İsviçreye saldırmayın hocam o dağlar taşlı dağlar geçilmez
Dağcı eğitirse geçer efendim

Birliklerin detaylı fotoğrafını atabilir misiniz destek moral asker sayısı vs.
Hocam bahsettiğim konu tam olarak burada. Rezervede bekleyen askerlerin savaşa katılmasını istiyorum

Dosya Ekleri

• resim_2020-11-12_200740.png
    333,3 KB · Görüntüleme: 171
Eğer wc atmıyorsa ki atmıyor arkadaş yeni başlamış veya şu demokrat olup Avrupa Birliği kurma şeysini yapmıyorsa İsviçreyi almanın pek mantığı olduğunu düşünmüyorum yazık İsviçreye

1- Evet.
2-Agresif savaş seçeneğini bilmiyorum. Orta düzeyde kullanıyormuşum.
3-10K tüfek eksiğim var. Benzinim var.

Hocam bahsettiğim konu tam olarak burada. Rezervede bekleyen askerlerin savaşa katılmasını istiyorum.

Sana şunu tavsiye ediyorum İsviçre'ye dalma orada 24'luk bir orduyla kendi tarafını savun o askerlerle Almanya'ya yardım et zamanında hit*er çok çekti musolliniden .

Hocam bahsettiğim konu tam olarak burada. Rezervede bekleyen askerlerin savaşa katılmasını istiyorum
Hocam savaş genişliği denilen bir olay var mesela 80savaş genişliği var senin ordularının savaş genişliği 20 ise 4ordun o cephede savaşır diğerleri bekler böyle düşünebilirsiniz.

Burada toplam savaş genişliğinde 40 ve senin ordularınının 18 savaş genişliği var 2ordun savaşıyor 18x2= 36 olduğundan dolayı 3.ordu savaşmıyor çünkü savaşırsa 3x18=54 olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…