teeemoooo
Decapat
İsviçre çerez gibi duruyor. Çok kaynak harcamayız diye düşünüyordum.Orada cephe çizme aletinin yanında ve 10K tüfek eksigi varsa neden hala dalıyorsun?
İsviçre çerez gibi duruyor. Çok kaynak harcamayız diye düşünüyordum.Orada cephe çizme aletinin yanında ve 10K tüfek eksigi varsa neden hala dalıyorsun?
İyide orası dağlık sen oraya piyade koyarsan nasıl alacaksın ben Almanya oynadığımda Tiger ile giriyordum pat pat dökülüyordu askerleriİsviçre çerez gibi duruyor. Çok kaynak harcamayız diye düşünüyordum.
Sanırım hatam çok fazla dağcı asker koymamaktı. Gerçi diğer komutanda 2 tane Tiger vardı ama galiba biraz az geldi. Teşekkürler aydınlatma için.İyide orası dağlık sen oraya piyade koyarsan nasıl alacaksın ben Almanya oynadığımda Tiger ile giriyordum pat pat dökülüyordu askerleri
Birde sen gidip tanklara Heinz guderian vermezsen gene etkisini %100 alamazsın.Sanırım hatam çok fazla dağcı asker koymamaktı. Gerçi diğer komutanda 2 tane Tiger vardı ama galiba biraz az geldi. Teşekkürler aydınlatma için.
Erwin rommel buna gulduBirde sen gidip tanklara Heinz guderian vermezsen gene etkisini %100 alamazsın.
Erwin rommel buna guldu![]()
Doğru tabii Heinz Guderian bir tık daha iyi ama ben genellikle ispanya iç savaşına erwin rommeli tanklarla gönderip kastırıyorum.İkisi de iyi tank komutanıdır ama heinz guderian'ı araştırmalısınız oyunda heinz guderian daha oyunun ilk günündeyken onun tank yeteneğini açabiliyorsunuz.
Ben Heinz guderian ile yapıyorumDoğru tabii Heinz Guderian bir tık daha iyi ama ben genellikle ispanya iç savaşına erwin rommeli tanklarla gönderip kastırıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.