HOI 4 Battle of Bosphorus manpower artmıyor

Toprakvv

Hectopat
Makaleler
3
1659706924693.png

Çok zorluk çekmeye başladım piyadeleri bu şekilde kullandığım halde manpower yükselmiyor her yolu denedim şu an osmanlıyım manpower yasasını değiştirmek için faşist veya komunist olmam gerekiyor demiradam oynadığım için denemek istemiyorum ülkeyi faşist veya komunist yapsam imparatorluk gider mi? Eğer gidecekse ne yapıp arttırabilirim?

Eki Görüntüle 1475403

Çok zorluk çekmeye başladım piyadeleri bu şekilde kullandığım halde manpower yükselmiyor her yolu denedim şu an osmanlıyım manpower yasasını değiştirmek için faşist veya komunist olmam gerekiyor demiradam oynadığım için denemek istemiyorum ülkeyi faşist veya komunist yapsam imparatorluk gider mi? Eğer gidecekse ne yapıp arttırabilirim?

Manpower veren focus var mi?
(Demir adam modundaysan yeni bölüm aç hile kullanarak aynı şeyleri yap ve faşist/komunist olunca imparatorluk gider mi diye bak sonra tekrar demir adam moduna gidip yap) şahsi fikrim muhtemelen imparatorluk faşist olunca degisiyordur.

Ayrıca kara doktirini/mass assult gidersende bir miktar geliyor diye biliyorum.

Manpower veren focus var mi?
(Demir adam modundaysan yeni bölüm aç hile kullanarak aynı şeyleri yap ve faşist/komunist olunca imparatorluk gider mi diye bak sonra tekrar demir adam moduna gidip yap) şahsi fikrim muhtemelen imparatorluk faşist olunca degisiyordur.

Ayrıca kara doktirini/mass assult gidersende bir miktar geliyor diye biliyorum.
Yapacağım hocam ama zaten save patladı Kürtler isyan yaptı sonra komiterne katıldılar bende 30 bölük vardı patladım. Yeni save açarsam denerim.

Harbiden bayağı zor duruma girmişsin.
Dlc yi cok sıkıntılı yapmışlar ben başarım kazanmak için deneyimlide oynuyorum acemide falan oynamak gerekiyor zevk almak için. Hocam Kürtlerin isyanını tam bastırıyorum sonra iyice guclenince yunana daliyorum (italya dalip save'i p*ç etmesin diye) o sırada manpower düşüyor Kürtler isyan ediyor askerleri çekip bastiririm normalde ama üstüne birde sosyalist Kürdistan kurup komiterne katılıyorlar. Vallaha en iyisi yunan oynayıp bizans kurmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı