HOI 4 benzeri düşük sistem gereksinimli oyun önerisi

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
RAM
4
Ekran kartı
Intel UHD Graphics 600
İşlemci
Celeron N4020
Merhaba. Sistemim çok düşük. Aoh 2 düşündüm ancak bazıları alınmaz demiş. Ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Aoh 2 alınmaz demelerinin sebebi oyunun çok basit olması, biraz fazla hızlı oynanıyor ve kendini tekrar ediyor. Ama oyunun çok güzel modları var ve oyunun mekaniklerini ileri seviyeye taşıyor.

Rebel Inc. Escalation: Gerçekten düşündüren strateji oyunu. Şiddetle tavsiye ederim. Konusu mükemmel.

Şimdilik aklıma bu iki strateji oyunu geldi, düşünüp yine ekleme yapabilirim...

Aoh 2 alınmaz demelerinin sebebi oyunun çok basit olması, biraz fazla hızlı oynanıyor ve kendini tekrar ediyor. Ama oyunun çok güzel modları var ve oyunun mekaniklerini ileri seviyeye taşıyor.

Rebel Inc. Escalation: Gerçekten düşündüren strateji oyunu. Şiddetle tavsiye ederim. Konusu mükemmel.

Şimdilik aklıma bu iki strateji oyunu geldi, düşünüp yine ekleme yapabilirim...
Bu tarih tabanlı mı? Tarihi şeyleri çok severim. Ayrıca AOH 2'de ne gibi modlar var? Göktürk modu falan var mı?

Aoh2'nin geliştirilmiş versiyonu olan conquerors 2.1 modu var bu modda nüklüer bomba gibi eklenmiş bir sürü özellik bulunuyor savaş taktiğinden puanlara kadar ben oynuyorum normal oyuna göre daha hızlı tur süreleri var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarih tabanlı mı? Tarihi şeyleri çok severim. Ayrıca AOH 2'de ne gibi modlar var? Göktürk modu falan var mı?

Benim attığım modda 100'den fazla tarih var göktürkler ile birlikte.

Aoh2'nin geliştirilmiş versiyonu olan conquerors 2.1 modu var bu modda nüklüer bomba gibi eklenmiş bir sürü özellik bulunuyor savaş taktiğinden puanlara kadar ben oynuyorum normal oyuna göre daha hızlı tur süreleri var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim attığım modda 100'den fazla tarih var göktürkler ile birlikte.

Bu ayrı bir oyun mu? Yoksa bir mod mu?

O zaman ben Aoh 2 alıyorum. Mod da yüklerim. Çok daha iyi olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı