Special template o. Normal birim değil. Özel kuvvetler olarak geçiyor. Onun belirli bir sınırı var. Tek birim o olduğuna göre oyun mekaniklerine göre şu an birim eğitemiyorsunuz. Odak ağacını, National spirit'i inceleyin.Evet hocam bu.
Hocam dediğiniz gibi odak ağacından yaptim hala özel kuvvet ama kendisi otomatik 4 asker üretti.Special template o. Normal birim değil. Özel kuvvetler olarak geçiyor. Onun belirli bir sınırı var. Tek birim o olduğuna göre oyun mekaniklerine göre şu an birim eğitemiyorsunuz. Odak ağacını, National spirit'i inceleyin.
Yeni oynadım modu. 1952 den sonra yapabiliyorsun. İlk askeri birliklerini eğitince açılıyor. (Focus treeden)Herkese merhaba. Cold War'da batı Almanya olarak oynuyorum ancak asker eğitemiyorum. Toplanma ve gorevlendirmede de görünmüyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Yeni oynadım modu. 1952'den sonra yapabiliyorsun. İlk askeri birliklerini eğitince açılıyor. (focus treeden)
Söylüyorum özel birim diye. SS attığın focusu alınca yapılıyor.Hocam bir de oyun C klasöründe olduğu için oyunun şu kısmı ekrana sığmıyor var mıdır bir çözümü?
Söylüyorum özel birim diye. SS attığın focusu alınca yapılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.