HOI 4 Endsieg sürümü değiştirilemiyor

GhostKing211

Centipat
Daha fazla  
Konu yukarıdaki gibi. Endsieg'i indiriyorum, ama sürümü 1.12.12'ye çeviremiyorum. Ve bu betalarda da yok bu sürüm. Nasıl gireceğim bu moda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam onun bir çözümü vardı. Hatırladığım kadarıyla Belgelerim kısmında Paradox/Hearts of/mod kısmında o modu not defterinde açıp sürüm kısmında sayıları mevcut oyunun sürümündeki sayıları yazarak oluyordu.

Hocam geç oldu ama tam olarak nasıl yapılıyor ?

Hocam endsieg buglarla dolu bir mod endsieg alternatifi olarak bir sürü mod çıktı (43/44/45 senaryoları) eğer bunlardan birini oynayacaksanız mod linki atabilirim.

Hocam endsieg buglarla dolu bir mod endsieg alternatifi olarak bir sürü mod çıktı (43/44/45 senaryoları) eğer bunlardan birini oynayacaksanız mod linki atabilirim.
Hocam arkadaşla oynayacaktım çok iyi olur atarsanız

Hocam geç oldu ama tam olarak nasıl yapılıyor ?
Belgelerim'e gidiyorsunuz. Orda Paradox Interactive dosyası olacak. Ona tıklayın. Sonra "mod" klasörüne girin. Orda sayılı dosyalar olacak. Onlardan bir tanesi sizin moddur. Bunu anlamak için ya endsieg modunu ne zaman yüklediğinize bakın, o dosyaların da yükleme tarihleriyle kıyaslayın. Ya da endsieg'i silin, sonra orda dosyalardan hangi sayısı eksik onu tespit edin,bunu yapmadan önce o sayıları not alın. Tespit ettikten sonra endsieg tekrar indirin. İndirdikten sonra o tespit ettiğiniz dosyaya sağ tık,birlikte aç, Not Defteri yap, orda sürüm kısmını bulacaksın. Onu mevcut oyun sürümünüz neyse o sürümdeki sayıları yazın. Örneğin oyun sürümün 1.13.5 olsun,orda yazan sayı da atıyorum 1.13.1 . İşte onu 1.13.* şeklinde yapın mesela. Ben bunu 3 yıl önce uyumlu olmayan modları bu şekilde oynuyordum, tabi sizde işe yarar mı emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…