HoI 4 günlerin başkalarına göre yavaş geçmesi

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
İstanbul
Şimdi bende HoI4 1.8.0 crack var bu cumartesi orijinal alacağım kış indirimlerinden.

Şimdi bir adamda en yüksek grafiklerde 1936'da bir gün 1 saniyede geçiyorsa bende sadece 3D units ve full rendering açıkken diğer ayarlar fullken 1936'da 1 gün 2-3 saniyede geçiyor.

Savaşta aynı ayarlarda mesela 1941'de 6-7 saniyede geçiyor.

Şimdi 3 sorum var.

1. Sizce bu crack olduğu için mi?

2. Orijinalde bir fark olur mu

İşlemci: AMD A12- 9720P, harici ekran kartı: Radeon R8m535DX dahili ekran kartı: Radeon R7 Graphics

3. Bu yavaşlık sistemden dolayı mıdır? Açıklamanızda önce 1. evet öyle, 2. hayır gibi yazın, yani sorulara cevap verdikten sonra gerekirse açıklama yapın, ben okurum sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bende HoI4 1.8.0 crack var bu cumartesi orijinal alacağım kış indirimlerinden.

Şimdi bir adamda en yüksek grafiklerde 1936'da bir gün 1 saniyede geçiyorsa bende sadece 3D units ve full rendering açıkken diğer ayarlar fullken 1936'da 1 gün 2-3 saniyede geçiyor.

Savaşta aynı ayarlarda mesela 1941'de 6-7 saniyede geçiyor.

Şimdi 3 sorum var.

1. Sizce bu crack olduğu için mi?

2. Orijinalde bir fark olur mu

3. Bu yavaşlık sistemden dolayı mıdır? Açıklamanızda önce 1. evet öyle, 2. hayır gibi yazın, yani sorulara cevap verdikten sonra gerekirse açıklama yapın, ben okurum sıkıntı yok.
Tamamıyla sistem ile alakalı. ben eski sistemimde 1 gün 8 saniyede geçiyorsa yeni sistemimde 2 saniyeye kadar düştü. crack ile ilgili olduğunu sanmıyorum.

Sorunum hakkında yeni güncelleme.Oyuna girmeden önce cpu hızına baktım 2,75 ghz'ydi.Save'ime devam et dedim save açıldığı anda ghz hızı 0,40-0,50 oranında düşerek 2,20 oldu.Oyunum crack hala bu arada bugün ininal kart alıp para yükleyip alıyorum.Orijinalde düzelicek bir soruna benziyor gibi aslında.Çünkü şuanki crackli oyunumda bazı hatalar ve buglar da var.Sizce ?

Crack olduğundan olabilir. Ama orijinale nazarançok az bir fark olur. HOI4 işlemciye dayalı bir oyun. O yüzden günleri daha hızlı geçmek istiyorsanız işlemcinizi yükseltin.

Sorunum hakkında yeni güncelleme.Oyuna girmeden önce cpu hızına baktım 2,75 ghz'ydi.Save'ime devam et dedim save açıldığı anda ghz hızı 0,40-0,50 oranında düşerek 2,20 oldu.Oyunum crack hala bu arada bugün ininal kart alıp para yükleyip alıyorum.Orijinalde düzelicek bir soruna benziyor gibi aslında.Çünkü şuanki crackli oyunumda bazı hatalar ve buglar da var.Sizce ?

Geç biraz ama, ne oldu bir değişiklik var mı? :D

Üzüldüm, aynı durumdan muzdariptim. Yeni bilgisayarımın siparişini verdim yakın zamanda.
:D.

Laptop aslında iyi bir laptopmu(ihtiyaçlarımı karşılayacak) tam anlamadım çünkü Fall Guys'ta 720P medium grafiklerde 32-40 FPS alıyor bazen çok ısınabiliyor ve ısındıkça daha performanslı olup 60 FPS(sabit) oluyor. Ama laptop 100 derecede kapanıcağından ekran kartı 100 dereceye yaklaştığında bu sefer sıcaklığını direk laptop düşürüyor ve FPS düşmesi oluyor. Bu laptopun soğutması aslında güzel olsa ve çoğu oyun bu laptopu Fall Guys oyunu gibi kullanabilse keşke ama...Olmuyor işte. Yeni bir masaüstü şart. Her neyse burada yazan herkese teşekkür ederim. Konuyu kilitleyebilirsiniz bence. Cevap kötü laptop ya da kullanılamayan laptop. Görüşürüz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı