HOI 4 Hile kodları

Lbs99229

Centipat
Oyunda hileler tek başına oynanılırken açıldığı için, bu konuyu açmamda herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Hearts of Iron Hileleri:

allowdiplo→ İstediğiniz her ülkeye savaş sebebi olmadan savaş açma.

tdebug → Haritada ülke tag'lerini, eyalet ID'lerini vs. gösterir (debug modu açılır)

tag [ülke tagi] = Başka bir ülkeye geçiş yaparsın (Örnek: tag GER)

manpower [miktar] = Nüfus ekler. (Örnek: manpower 1000000)

pp [miktar] veya political_power [miktar] = Politik güç eklersin

xp [miktar] = Askeri tecrübe ekler (Kara, Deniz, Hava için geçerli)

add_equipment [miktar] [eşya_ismi] = Belirtilen ekipmandan verir. (Örnek: add_equipment 1000 infantry_equipment_1)

instantconstruction = Bina, fabrika ve üretim anında biter

research all = Tüm teknolojiler araştırılmış olur

Silah Hileleri
add_equipment 1000 infantry_equipment_1 = 1000 adet temel tüfek verir

add_equipment 500 support_equipment_1 = 500 destek ekipmanı

add_equipment 1000 artillery_equipment_1 = Topçu verir

add_equipment 1000 motorized_equipment_1 = Kamyon verir

add_equipment 1000 tank_medium_1 = Orta seviye tank verir

Toprak hileleri
release=ele geçirilmiş ülkeleri serbest bırakır. ÖR:release CRI(Kırımı serbest bırakır)

annex= almak istediğiniz ülkeyi hemen alabilirsiniz. ÖR: annex BUL(Bulgaristanı alırsınız)

Odak ağacı hileleri

Focus.AutoComplete= Tüm odakları anında tamamlar

Focus.NoChecks= Odağı tamamlamak için gereken şeyleri iptal eder

Eğer aklınıza bir soru takılırsa söyleyin. Birde oyunu çok hileli oynamayın. Sadece allowdiplo hile komutunu yazmanızı öneriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir oyun ki, hile ile kendimize ordu üretsek bile ordu kendisinden 3-4 kat daha küçük düşmana karşı yeniliyor. Oyunun aşırı stratejisi yüzünden daha fazla oynayamadım. Çünkü dağda dağcıların normal piyadeden daha iyi oldukları cart curt gibi şeyler bana fazla geliyor.

Acayip zaman harcatıyor. Oyuna başladıktan sonra ''kahretsin kaç saatir oynuyorum'' diyorsun finalde. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Sırf bu yüzden oynamıyorum.

Öyle bir oyun ki, hile ile kendimize ordu üretsek bile ordu kendisinden 3-4 kat daha küçük düşmana karşı yeniliyor. Oyunun aşırı stratejisi yüzünden daha fazla oynayamadım. Çünkü dağda dağcıların normal piyadeden daha iyi oldukları cart curt gibi şeyler bana fazla geliyor.
Özellikle Afganistanda. Afganistanla savaşırken dağlar yüzünden birimler zar zor gidiyordu

Acayip zaman harcatıyor. Oyuna başladıktan sonra ''kahretsin kaç saatir oynuyorum'' diyorsun finalde. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Sırf bu yüzden oynamıyorum.
Oyunu Modlar ile oynamaya başlayınca dahada sarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı