HOI 4 nereden alınmalı?

Tunahan726

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar HOI 4 Steam'de 340 TL Xbox'da 110 TL Xbox'dan alırsam oyunu Türkçe'ye çeviremiyorum Steam'den alsam DLC alamayacağım çoğu kişi oyunu DLC olmadan oynanmayacağını söylüyor sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar HOI 4 Steam'de 340 TL Xbox'da 110 TL Xbox'dan alırsam oyunu Türkçe'ye çeviremiyorum Steam'den alsam DLC alamayacağım çoğu kişi oyunu DLC olmadan oynanmayacağını söylüyor sizce ne yapmalıyım?

Yama konusunu tam anlamadım şu an xbooxdan indirilen oyunlara yama yapılabiliyor zaten çoğu TR yamada Steam ve Xbox diye 2 ayrı klasör ya da seçenek oluyor.

Yama konusunu tam anlamadım şu an xbooxdan indirilen oyunlara yama yapılabiliyor zaten çoğu TR yamada Steam ve Xbox diye 2 ayrı klasör ya da seçenek oluyor.

Xbox dediğim Microsoft Store Microsoft'un uygulamalarına erişim yasak bundan kaynaklı ama yapılabiliyor bir çözümü var ise oradan alırım?

Steam'de indirimlerde 100'e düşüyor. Steam'den alsanda kaliteli Türkçe yama yok ya da ben bulamadım. Dlc'leri ben crack bir sekilde kullanıyorum sonuncu hariç daha bir sıkıntı olmadı.
İndirime girmez muhtemelen

Xbox dediğim Microsoft Store Microsoft'un uygulamalarına erişim yasak bundan kaynaklı ama yapılabiliyor bir çözümü var ise oradan alırım?

Bu dosya Steam'deki https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2489320565 bu yamanın yapımcısı tarafından Xbox için yapılmış hali.
VirusTotal VirusTotal testi.

1700037104592.png

Yapılmış ama dediğim gibi Microsoft'un uygulamalarına erişim yasak.

Vallahi ben kendim Xbox üzerinden oynarken istediğim gibi erişiyordum Xbox üzerinde öyle bir problem görmedim.

Xbox özel uygulamasından indirin sağ tıklayınca seçenekler çıkıyor oradan dosya yolundan bakabiliyorsunuz bulamazsanızda TreeSize Free | JAM Software TreeSize Free ile oyunun yolunu kolayca bulup düzenleyebilirsiniz şu an biraz uğraşıp Spotify'ı bile Custom kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Şimdi baktım oyun hem Xbox'da hem de Microsoft Store da var fiyatları aynı ama aldığım yer Xbox olunca galiba senin dediğin gibi oluyor teşekkürler.

Bir şey değil rica ederim yalnız bu oyundada var mı bilmiyorum ama desteklenen cihazları kontrol et.
Destekliyor Hearts of Iron IV ürününü satın al | Xbox. Eğer emin olamazsanızda Xbox programı üzerinden başka bir oyun indirirek ücretli veya ücretsiz fark etmez örnek Asphalt 9 dosya yolunu kontrol edebilirsiniz. Ben bu yama ile Steam versiyonunu oynamıştım ve açıkçası biraz kötü ingilizceniz biraz da olsa iyiyse yama olmadan oynamanızı tavsiye ederim.

1700037745740.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı