N Nocturnal1004 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 HOI 4 oynarken oyunu yanlışlıkla alta attım ve oyuna tekrar döndüğümde ekranım gitti. Bilgisayarı kasadan kapat aç yaptım ve driverın silindiğini gördüm. Driverı tekrar kurdum ve bir daha sorunla karşılaşmadım ileride sıkıntı çıkarır mı? Ekran kartı: RX 6700 XT. Son düzenleme: 24 Ağustos 2023
HOI 4 oynarken oyunu yanlışlıkla alta attım ve oyuna tekrar döndüğümde ekranım gitti. Bilgisayarı kasadan kapat aç yaptım ve driverın silindiğini gördüm. Driverı tekrar kurdum ve bir daha sorunla karşılaşmadım ileride sıkıntı çıkarır mı? Ekran kartı: RX 6700 XT.
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 24 Ağustos 2023 #2 Hayır olmaz, oyun DirectX9 kullanıyor kartın için oldukça eski o yüzdendir. Artı 0 Eksi
KS KS N Nocturnal1004 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 Swoxie dedi: Hayır olmaz, oyun DirectX9 kullanıyor kartın için oldukça eski o yüzdendir. Genişletmek için tıkla... Ekranda kırmızı çizgiler çıkınca korktum. Her neyse teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Swoxie dedi: Hayır olmaz, oyun DirectX9 kullanıyor kartın için oldukça eski o yüzdendir. Genişletmek için tıkla... Ekranda kırmızı çizgiler çıkınca korktum. Her neyse teşekkür ederim.