S saddosko Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 10 11 Haziran 2020 #1 Oyunda Launcher açıldıktan sonra oyna logosuna tıkladığımda yanında kırmızı ünlem işareti beliriyor. 2 saattir çözmeye çalışıyorum ama çözemedim.
Oyunda Launcher açıldıktan sonra oyna logosuna tıkladığımda yanında kırmızı ünlem işareti beliriyor. 2 saattir çözmeye çalışıyorum ama çözemedim.
kıvanç 1905 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #21 marcel'o dedi: C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll Silip bunu kurun. DirectX İndirme Aracı Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... ben de windowsla başlayan gözükmüyor Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll Silip bunu kurun. DirectX İndirme Aracı Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... ben de windowsla başlayan gözükmüyor