Çözüldü HoI 4 "Runtime Error!" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ekin Ada

Hectopat
Arkadaşlar PC formatlandı (Windows 10 oldu.) Hearts Of Iron adlı oyunu yüklediğimde alttaki hatayı aldım. Oyuna boşuna mı 20 TL verdim? Lütfen bana sorunun çözümünü verin.

Çözüm
Dostum bende de oluyordu her şeyi yaptım fakat hiç bir şey olmamıştı. Sonra Windows antivirüsünü kapattım oldu. Tüm antivirüsleri kapat sorun düzelir.
Bende yüklü olan C++ Redist.'leri atayım ordan karşılaştırın. Oyunu (HOI4) sorunsuz çalıştırabiliyorum.
Eki Görüntüle 373112
Deneyeceğim, olursa eyvallah çok teşekkür ederim deyip bu tartışmayı kapatacağım. Kader anı... Ben Steam'i silip geri geleceğim.

373120

373129

Bakın ne buldum.

Arkadaşlar 2.kez konu açtım çünkü elime daha hiçbir şey geçmedi.
Öncelikle şu hatalarıma bi göz atalım.

373131

İşte bu hata windows 10 güncellemesi sonrası gelmeye başladı + bide şöyle bişey buldum ve hiçbir yararı olmadı bana.

373134

Bunun çözümünü bana yollayın hiçbir türlü olmadı.

"Paradox Interactive " dosyası yok, oyun sahte de değil.

373135

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna ait bir rapor paylaşır mısınız?

Oyuna ait bir rapor paylaşır mısınız?

Nasıl paylaşabilirim ?

373837

Dostum bende de oluyordu her şeyi yaptım fakat hiç bir şey olmamıştı. Sonra Windows antivirüsünü kapattım oldu. Tüm antivirüsleri kapat sorun düzelir.

Şimdi ben nasıl tüm hepsini kapatabilirim ? Kapattıktan sonra nasıl açarım ?

Oha, büyüksün aga, adamın dibisin, oldu.
Arkadaşlar Buradan virus korumasını kapatıp açabilirisiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi ben nasıl tüm hepsini kapata bilirim ? kapattıktan sonra nasıl açarım ?

OHA BÜYÜKSÜN AGA ADAMIN DİBİSİN OLDU
Arkadaşlar Buradan virus korumasını kapatıp açabilirisiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir şey değil iyi günler mutlu tatlış oyunlar oynamanız dileğiyle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı