Deneyeceğim, olursa eyvallah çok teşekkür ederim deyip bu tartışmayı kapatacağım. Kader anı... Ben Steam'i silip geri geleceğim.Bende yüklü olan C++ Redist.'leri atayım ordan karşılaştırın. Oyunu (HOI4) sorunsuz çalıştırabiliyorum.
Eki Görüntüle 373112
Oyuna ait bir rapor paylaşır mısınız?
Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
Dostum bende de oluyordu her şeyi yaptım fakat hiç bir şey olmamıştı. Sonra Windows antivirüsünü kapattım oldu. Tüm antivirüsleri kapat sorun düzelir.
Dostum bende de oluyordu her şeyi yaptım fakat hiç bir şey olmamıştı. Sonra Windows antivirüsünü kapattım oldu. Tüm antivirüsleri kapat sorun düzelir.
Şimdi ben nasıl tüm hepsini kapata bilirim ? kapattıktan sonra nasıl açarım ?
OHA BÜYÜKSÜN AGA ADAMIN DİBİSİN OLDU
Arkadaşlar Buradan virus korumasını kapatıp açabilirisiniz.
Sağol aga sen adamın dibisin senin sayende sonunda açabildimBir şey değil iyi günler mutlu tatlış oyunlar oynamanız dileğiyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.