GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 15 Mart 2021 #1 Merhabalar, HOI4'te çoğu major ülkeyi oynadım, başka bir ülke oynamak istiyorum. Ama bazı ülkeler de çok sıkıcı, o yüzden önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar, HOI4'te çoğu major ülkeyi oynadım, başka bir ülke oynamak istiyorum. Ama bazı ülkeler de çok sıkıcı, o yüzden önerilerinizi bekliyorum.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #2 Çoğu demişsiniz. Japonya oynadınız mı?
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 15 Mart 2021 #3 İtalya. Bence çok eğlenceli oluyor.
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 15 Mart 2021 #4 Romanya, Meksika, Avusturalya, Şili, Komünist Çin, İskandinav Ülkeleri.
ahmeytheyt Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #5 Hangi DLC'lerin olduğuna bağlı çünkü DLC'ler ile tercihler değişebilir.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 15 Mart 2021 #6 GerginGörünüşlüAdam dedi: Merhabalar, HOI4'te çoğu major ülkeyi oynadım, başka bir ülke oynamak istiyorum. Ama bazı ülkeler de çok sıkıcı, o yüzden önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Öğrenmek için Amerika ve Almanya önerimdir.
GerginGörünüşlüAdam dedi: Merhabalar, HOI4'te çoğu major ülkeyi oynadım, başka bir ülke oynamak istiyorum. Ama bazı ülkeler de çok sıkıcı, o yüzden önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Öğrenmek için Amerika ve Almanya önerimdir.
Berke.eth Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NFT Collector 15 Mart 2021 #7 Türkiye. Atam vefat etmeden önce Yunanistanı alıyosun, için kıpır kıpır oluyor.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 15 Mart 2021 #8 DLC'niz varsa Romanya ya da Macaristan oynamayı deneyin. Macaristan ile Avusturya-Macaristan'ı kurmak güzel oluyor.
DLC'niz varsa Romanya ya da Macaristan oynamayı deneyin. Macaristan ile Avusturya-Macaristan'ı kurmak güzel oluyor.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #9 Portekiz, Güney Afrika, Hollanda minor olarak. Major olarak bütün majorlar zevklidir. Mesela İtalya ile donanma çıkarsınız, Japon ile Amerika donanmasını yok edersiniz...
Portekiz, Güney Afrika, Hollanda minor olarak. Major olarak bütün majorlar zevklidir. Mesela İtalya ile donanma çıkarsınız, Japon ile Amerika donanmasını yok edersiniz...
Alper Uysal ab Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 76 Yer Kocaeli,Gebze Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga 15 Mart 2021 #10 Ben Pro değilim diyorsan Amerika Rusya Çin gibi güçlü devletleri tercih et. Strateji benim işim diyorsan Andora Monako falan olabilir.
Ben Pro değilim diyorsan Amerika Rusya Çin gibi güçlü devletleri tercih et. Strateji benim işim diyorsan Andora Monako falan olabilir.