HoI 4 Ülke Önerisi

Portekiz, Güney Afrika, Hollanda minor olarak. Major olarak bütün majorlar zevklidir. Mesela İtalya ile donanma çıkarsınız, Japon ile Amerika donanmasını yok edersiniz...
Sovyet ve İtalya odak ağacı olarak çok eksik. Yeni bir Dlc ile onlara yeni bir odak ağacı eklenmeli. Ayrıca event gelen ülkelerin hepsine ufakta olsa bir odak ağacı eklenmeli. Mesela Finlandiya ya da İsveç'e odak eklenmeli.

Sovyet ve İtalya odak ağacı olarak çok eksik. Yeni bir Dlc ile onlara yeni bir odak ağacı eklenmeli. Ayrıca event gelen ülkelerin hepsine ufakta olsa bir odak ağacı eklenmeli. Mesela Finlandiya ya da İsveç'e odak eklenmeli.
Sırada Barbarossa DLC'si var büyük ihtimalle. Sovyet ve Finlandiya'da yeni bir odak görebiliriz. İtalya Allah'a emanet. Battle for Bosphorus'ta neredeyse emindim geleceğine gelmedi.

Sırada Barbarossa DLC'si var büyük ihtimalle. Sovyet ve Finlandiya'da yeni bir odak görebiliriz. İtalya Allah'a emanet. Battle for Bosphorus'ta neredeyse emindim geleceğine gelmedi.
Ben İsveç, Arjantin gibi ülkelere gelmesini isterim. Online oynarken çeşitli ülkelerin olması güzel olur.

Ben İsveç, Arjantin gibi ülkelere gelmesini isterim. Online oynarken çeşitli ülkelerin olması güzel olur.
Onlinede zaten mod kullanıldığı için Paradox'un savaşa katılmış veya etkisi olan ülkelere öncelik vereceğini düşünüyorum. Zaten paragöz bir firma olduğu için eninde sonunda her ülkeye çıkarırlar DLC.

Çoğu demişsiniz. Japonya oynadınız mı?
Evet oynadım.
Ben Pro değilim diyorsan Amerika Rusya Çin gibi güçlü devletleri tercih et. Strateji benim işim diyorsan Andora Monako falan olabilir.
Dediğim gibi oynamıştım onlarla.
Onlinede zaten mod kullanıldığı için Paradox'un savaşa katılmış veya etkisi olan ülkelere öncelik vereceğini düşünüyorum. Zaten paragöz bir firma olduğu için eninde sonunda her ülkeye çıkarırlar DLC.
Eu 4'e gelen DLC'lerden bol bol DLC çıkartacağını anlıyoruz zaten. Dediğiniz gibi eninde sonunda bütün ülkelere DLC gelecek. Hatta savaşta etkisi olan ülkelere tek tek DLC gelirken direkt tüm Latin Amerika'yı tek DLC'de falan getirebilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı