40 saatim var genelde işte bazen arkalrla bazen tekli takılırım hep yeni yeni single açarım ama ilk defa gördüm bide sürekli ayni mesajlar gelmeye başladı işte yunanistan bilmem sovyey biseyine mi ney katıldı çin de ayni şekilde ama hep kapatıyorum gene geliyor
40 saatim var genelde işte bazen arkalrla bazen tekli takılırım hep yeni yeni Single açarım ama ilk defa gördüm bir de sürekli ayni mesajlar gelmeye başladı işte Yunanistan bilmem sovyey bir şeyine mi ne katıldı Çin de ayni şekilde ama hep kapatıyorum gene geliyor.
Mod değilse oyuna başlarken ülke seçim ekranında "tarihsel odak" tarzında bir şey yazması lazım ona basmadiysaniz 1940'da Almanya'nın mağlup olup cumhuriyete geçmesi normal.
Mod değilse oyuna başlarken ülke seçim ekranında "tarihsel odak" tarzında bir şey yazması lazım ona basmadiysaniz 1940'da Almanya'nın mağlup olup cumhuriyete geçmesi normal.