Metin Kabakçı Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar HOI4'te Türkiye oynamak DLC gerektiriyor mu? Agora'yı indirdim ama Türkiye yok.
KS KS Metin Kabakçı Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #11 NoxHit dedi: Hocam modu silip tekrar yükleyip deneyin olmaması bir garip ben hep agorayla oynuyorum oyunu bende var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şimdi deniyorum düzelmezse tekrar yazarım. NoxHit dedi: Hocam modu silip tekrar yükleyip deneyin olmaması bir garip ben hep agorayla oynuyorum oyunu bende var. Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı ama zaten okullar açılıyor çok oynayamam teşekkürler Son düzenleme: 29 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
NoxHit dedi: Hocam modu silip tekrar yükleyip deneyin olmaması bir garip ben hep agorayla oynuyorum oyunu bende var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şimdi deniyorum düzelmezse tekrar yazarım. NoxHit dedi: Hocam modu silip tekrar yükleyip deneyin olmaması bir garip ben hep agorayla oynuyorum oyunu bende var. Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı ama zaten okullar açılıyor çok oynayamam teşekkürler