HOI 4'te Türkiye için ideal doktrinler nelerdir?

Hocam sanırım biraz erken başlamışsınız savaşlara tarihsel gidiyorsanız 39 sonlarına doğru savaşmaya başlayın o şekilde hem daha güçlü olursunuz tarihselse rakipte belirli bir yere kadar güçlenebilir garanti atma olayı sıkıntı çıkarırsa yeni öğrenirken oyunun başında kurallar kısmından engelleyin isterseniz. Hocam Almanya'yı seçmeniz daha iyi olur Amerika'ya göre doğru tercih yapmışsınız oyunun başlarında birazcık sivil fabrika basarak başlayın focusları unutmayın okuyun ne olduklarını bufflar alırsınız fabrikalar alırsınız savaş ekonomisine beleş geçebilirsiniz XP falan kazanabilirsiniz Almanya'da da Mobile Warfare doktrini ile pocket mantığıyla Belçika ve Fransa'ya saldırırsanız Fransa tehdit oluşturmaz Maginotu yarmayı denemeyin Fransa'da kayıplar verebilirsiniz fazlasıyla Belçika sınırından Fransa'ya tank motorize mekanize hızlı şekilde Paris'e girince Fransa direk düşüyor İtalya'yı yanınıza çekerseniz donanma işi birazcık rahatlayabilir İngiliz'ler donanmasını kanaldan çekerse İngiliz ana karasına çıkabilirsiniz o şekilde bitirebilirsiniz savaşı başka sorunuz olursa daha detaylı açıklayabilirim tam açıklayamamış olabilirim.

Bahsettiğim piyade templatei bu hocam, topların altına 1 adet daha tanksavar ekleyebilirsiniz tercihe göre 21 width olacaktır o zaman.

Öncelikle konuya yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Sana da ayrıca teşekkür ederim @HOI4Sefiri. Konunun amacı saptığından dolayı bu konuda daha fazla yorum yapmamaya karar verdim çünkü Türkiye konuşurken Almanya konuşma vs. başladık. Template konusunda teşekkür ederim sanırım maxmarine de bu template i yapıyordu sanırım. Başka bir sorunum veya sorum olursa (@HOI4Sefiri) seni etiketleyerek konuyu açmamın bir sakıncası olur mu? Mesajlara dönecek olursak major ülkelerle dediğiniz gibi 1939 da savaşmaya başlarım fakat ıvır zıvır devletleri tansiyon düşükken hemen alırım hatta oyuna girer girmez justify atarım. Dediğiniz gibi sivil fabrikalara biraz öncelik verince zaten 4 year plan focusunda bir yerde fabrika verdiği yer vardı hatırlamıyorum ama 6 military veriyordu sanırsam. Tekrardan herkese yardımları için teşekkür ederim.

Öncelikle konuya yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Sana da ayrıca teşekkür ederim @HOI4Sefiri. Konunun amacı saptığından dolayı bu konuda daha fazla yorum yapmamaya karar verdim çünkü Türkiye konuşurken Almanya konuşma vs. başladık. Template konusunda teşekkür ederim sanırım maxmarine de bu template i yapıyordu sanırım. Başka bir sorunum veya sorum olursa (@HOI4Sefiri) seni etiketleyerek konuyu açmamın bir sakıncası olur mu? Mesajlara dönecek olursak major ülkelerle dediğiniz gibi 1939 da savaşmaya başlarım fakat ıvır zıvır devletleri tansiyon düşükken hemen alırım hatta oyuna girer girmez justify atarım. Dediğiniz gibi sivil fabrikalara biraz öncelik verince zaten 4 year plan focusunda bir yerde fabrika verdiği yer vardı hatırlamıyorum ama 6 military veriyordu sanırsam. Tekrardan herkese yardımları için teşekkür ederim.
Etiket atabilirsiniz hocam hiç sorun değil elimden geldiğince yardımcı olurum, keyifli oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı