HOI IV Almanya nasıl oynanır?

348103

Hectopat
1000 saate yakın saatim var ama en az 1-2 yıldır oynamıyorum. Neyse, Fransa düşürürken biraz insan kaybediyorum. Tanklarım 20 width, piyade ise 21 width vb. Vanilla mod hava üstünlüğünü almak beni zorluyor ve sebebin bu olduğunu düşünüyorum. Sizce sebep ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 saate yakın saatim var ama en az 1-2 yıldır oynamıyorum. Neyse, Fransa düşürürken biraz insan kaybediyorum. Tanklarım 20 width, piyade ise 21 width vb. Vanilla mod hava üstünlüğünü almak beni zorluyor ve sebebin bu olduğunu düşünüyorum. Sizce sebep ne?
Fighter bas 1. 2. Özel birliklerin olsun. Büyük cephelere 40 width adamlar yolla.

20 width tankla kimseyi itemezsin. 40 width medium tankın olması lazım. 12 tank 8 motorize şeklinde yapabilirsin. (Ayrıca tankların 41 medi olması lazım, rushlamayı bilmiyorsan internette yabancı rehberler var.) Tercihen 1 veya 2 tane spaa (anti air tank) da koyabilirsin. Piyadede ise combat withi 21 yapmak çok büyük bir yanlış. 20 width kuru piyade yaparsın sadece, artillerye gerek yok, supporta koyarsın. Air olarak da uçağa oyunun başından beri gerekli önemi vermezsen hava üstünlüğünü alamazsın. Ben başta 10 küsür fabrika veriyorum fightera ve bu rakam 39 gibi 40, hatta karşıda oyuncu varsa 50-60'a çıkıyor. Ayrıca uçağın enginesini fullemek de baya yardımcı olur. Fransayı almak için hızlı olmak lazım, çünkü giriş arazisi sıkıntılı (özellikle kasım civarı saldırılıyorsa) o yüzden med tanklar ve CAS'lerle (evet, en az 600 civarı CAS de lazım) hızlı bir şekilde ardenlerden veya en sol taraftan yarman lazım. Parise girdiğinde bitiyor zaten nerdeyse. Önerilerim bunlar, başka sorun olursa yazmaktan çekinme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı