HOI IV nasıldır?

Alınır. Ama hiç DLC'niz yoksa ilk tercihiniz La Résistance olsun.
La Résistance bence fazla gereği olmayan bir DLC. Onun yerine; Waking The Tiger, Man The Guns, Death or Dishonor alınabilir. La Résistance birazcık fanteziye giriyor.

La résistance bence fazla gereği olmayan bir DLC. Onun yerine; waking the tiger, man the guns, death or dishonor alınabilir. La résistance birazcık fanteziye giriyor.

Öncelikle Full DLC olan birisi olarak söylüyorum. Ben olsam ilk la résistance alırdım. Çünkü road the 56 gibi modlarda o çeşitli yollara gidilebiliyor.

La résistance bence fazla gereği olmayan bir DLC. Onun yerine; waking the tiger, man the guns, death or dishonor alınabilir. La résistance birazcık fanteziye giriyor.

Hocam DLC'lerin linkini de bırakabilir misiniz merak ettim oynayasım geldi :D

Öncelikle Full DLC olan birisi olarak söylüyorum. Ben olsam ilk la résistance alırdım. Çünkü road the 56 gibi modlarda o çeşitli yollara gidilebiliyor.
Ben de bütün DLC'ye sahibim hocam. Ajan yönetimi ve İspanya'nın iç savaşının şekillenmesi; arkadaşın oynayacağı ülkeye bağlı biraz. Almanya veyahut Müttefik devletler olarak oynayacaksa biraz önem kazanabilir. Türkiye gibi ülkelerle oynayacaksa; La Résistance DLC'sinin pek önemi yok.

Zaten arkadaş büyük ihtimal bütün DLC'yi indirecek internetten.

Ben de bütün DLC'ye sahibim hocam. Ajan yönetimi ve İspanya'nın iç savaşının şekillenmesi; arkadaşın oynayacağı ülkeye bağlı biraz. Almanya veyahut müttefik devletler olarak oynayacaksa biraz önem kazanabilir. Türkiye gibi ülkelerle oynayacaksa; la résistance DLC'sinin pek önemi yok.

Zaten arkadaş büyük ihtimal bütün DLC'yi indirecek internetten.

Ateşe mantığı falanda ekleniyor. Arkadaş yeni ise Battle of bosphorus alsın. Daha oyunu tam çözemeden ajanlığı hiç çözemez zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00